Logitech Z333 alınır mı?

Makaleler
5
Kullandığım hoparlörler artık ömrünü doldurdu galiba (Dandik olduğunu bildiğimiz bir marka ve 2 sene dayanmadı) ve artık daha iyi bir ses sistemine geçmek istiyorum.
Biraz araştırarak benim için 2+1 bir sistemin benim için ideal olduğunu öğrendim. Logitech Z333 bana iyi geldi. Üst modeli Z533'ün tipinden nefret ettim ve aradaki fiyat farkına değen bir özellik olmadığını düşündüm. Sizce Z333 uygun mudur?

Bazı forumlarda Z333’te cızırtı sorunu olduğunu okudum. Ben de alacaktım ama tereddütte kaldım. Alternatif olarak Z313 önerdiler çünkü zaten oyun ve gündelik hayat olarak kullanacağım için yeterli olacağını söylediler. Z533’e o parayı vermek istemiyorum açıkçası ben.

Bazı forumlarda Z333’te cızırtı sorunu olduğunu okudum. Ben de alacaktım ama tereddütte kaldım. Alternatif olarak Z313 önerdiler çünkü zaten oyun ve gündelik hayat olarak kullanacağım için yeterli olacağını söylediler. Z533’e o parayı vermek istemiyorum açıkçası ben.
Şimdi düşündürtmeye başladı. Biraz araştıracağım bu hoparlörü.

Şimdi düşündürtmeye başladı. Biraz araştıracağım bu hoparlörü.
Faydalı bir bilgi bulursan beni de bilgilendir lütfen. Kafamı karıştırdı baya benim de:) Aralarında 200₺ fark var ve değmez diyen de çok.

Faydalı bir bilgi bulursan beni de bilgilendir lütfen. Kafamı karıştırdı baya benim de.:) Aralarında 200₺ fark var ve değmez diyen de çok.
Biraz bakınca bu sorunların, hoparlör uyku moduna geçtiğinde başladığını gördüm. Bunu kökten çözenler de var. Sistem 30 dakika kullanılmadığında uykuya geçiyormuş. Ben hoparlörleri neredeyse aralıksız kullanacağımdan çok dert etmeyeceğim galiba.
Logıtech Z537 de var hem dahili bluetooth var seside acayıp güzel. cızırtı gibi bir problemi de yok.

Şimdi aradaki fiyat farkına değer mi diye düşünmeye başladım. 200 TL civarı fark var. Bayağı arada kaldım.

Biraz bakınca bu sorunların, hoparlör uyku moduna geçtiğinde başladığını gördüm. Bunu kökten çözenler de var. Sistem 30 dakika kullanılmadığında uykuya geçiyormuş. Ben hoparlörleri neredeyse aralıksız kullanacağımdan çok dert etmeyeceğim galiba.
Sen de oyun ve günlük kullanım amacı ile mi alıyorsun yoksa ses ile çalışan biri misin?

Logitech Z537 herhangi bir sorun yok ben 11 aydır bilgisayar için kullanıyorum asla cızırtı duymadım cihaz 15 dakika kullanılmadığı zaman (standby mode) uyku moduna geçer tekrar bir ses veya video açtığınız zaman hemen uykudan uyanır ses vermeye başlar. cıhazda dahili bluetooth var isterseniz cep tel veya tabletten de müzik çaldırabilirsiniz. emin olun ben beğenmeseydim çoktan 2.el satmıştım veya birine hediye etmiştim çünkü ben kaliteli ses hastasıyım. aynı zamanda aşağıdaki ses sistemini kullanıyorum ispat isterseniz fotoğraf ekleyebilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı