Logitech Z533 benzeri ses sistemi tavsiyesi

Katılım
5 Aralık 2018
Mesajlar
4.831
Çözümler
20
Arkadaşlar Z533 kalitesinde 2+1 ses sistemi arıyorum. Maalesef kullandığım Z533 bozuldu ve tekrar aynısını almak istemiyorum. Belki bir tık daha kaliteli olan ürünler vardır. Bildiğiniz güzel ses sistemleri varsa önerinizi bekliyorum. Mümkünse 1.500TL'ye kadar öneri yapın. Fazla da yukarı çıkmak istemiyorum. Ben Z533'ü 400 TL'ye aldım ve şu an 1.500TL. Geldiğimiz nokta ne güzel değil mi? Neyse şimdiden teşekkürler.
 

Konuyla ilgisi yok ama Z533'ün arızası nedir hocam? Tamir ettirseniz belki daha mantıklı olur. Bende de Z533 var ve sesi gayet iyi bana kalırsa.
 
İfadeler: WTC
Konuyla ilgisi yok ama Z533'ün arızası nedir hocam? Tamir ettirseniz belki daha mantıklı olur. Bende de Z533 var ve sesi gayet iyi bana kalırsa.
Sesi bana göre de mükkemmel. 2018'den beri severek kullandığım ses sistemimdi. 1 haftadır ses kontrol kumandasına güç gelmemeye başlamıştı. Bugün ise hepten gitti. Ücret karşlığı tamir için distribütörü olan Penta'ya mail attım. Dönüş yapmalarını bekliyorum. Eğer çok fazla masraf çıkarsa tekrar sıfırını almayı düşünüyorum. Çünkü alternatifi yok gibi bir şey. Ama bir tık daha kaliteli veya değişiklik olsun diye arayışlarım devam ediyor. Keşke garantim devam etseydi. 4 yıldır kullanıyorum.
 
Z333 kullanıyorum, memnunum ama 1500₺ bütçenize daha iyi bir ses sistemi önerecek arkadaşlar vardır.
 
İfadeler: WTC
Kontrolcü devre dışı bırak.
 
Z533 cidden çok berrak, Z333'den sonra Z533 iyi geldi. Sizin de Edifier hoparlöre geçmeniz gerek daha iyisi için.
 
İfadeler: WTC
Ben Edifier M3200 kullanıyorum ve gayet memnunum.
Ama ses kontrol ünitesinin tamiri zor olmasa gerek sıradan bir elektronikçi bile tamir eder diye düşünüyorum.
 

Normal tamircilere de bir göz atın derim. Bana sadece kablo arızası/ Switch arızası varmış gibi geldi yazdıklarınızdan.
 
İfadeler: WTC
Elimde ki Z506 (5+1) oda kalabalığından kurtulmak için Z533 ve Z533 aradında kaldım ben de çok fark var mı sence 2+1’lerin?
Z333 daha tok, daha portatif, daha az gürültülü. Z533 tizleri daha açık, basları daha dağınık ve yüksek baslı, daha gürültülü. İkisinin de stereo imajı harika; ama Z533'ün bir tık daha iyi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…