Logitech Z533 vs. Creative T3300

varstas

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2018
Mesajlar
35
Çözümler
1
Merhaba, bu 2 üründen birini almayı düşünüyorum. z533 500 lira civarı, t3300 300 lira civarı. Bilgisayar ile birlikte kullanacağım, sizce logitech'e 200 lira fazla vermeye değer mi? Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
 
Logitech Z533 2x15W uydu ses gücü ve subwoofer da 30W olmak üzere 60W ses çıkış gücüne sahip iken Creative T3300 2x11W uygu ses gücü ve subwoofer da 27W olmak üzere toplam 49W ses çıkış gücüne sahip. Ses çıkış gücü logitech tarafında iyi ama son sesini kullanır mısın o tartışılır. Ama kendim logitech in giriş seviyesi 2+1 ürününü kullanıyorum. Yaklaşık 5 sene oldu daha sıkıntısız çalışıyor. Bu yüzden bütçen uygunsa logitech almanı tavsiye ederim. Uzun ömürlü bir ürün alacağından kafanda rahat olur. Bu arada diğer markanın hiçbir ürününü kullanmadım. Onla ilgili yorum yapmam yanlış olur ve kullanan varsa onların yazması daha iyi kıyaslama yapmana yardımcı olur.
 
Aslında güç benim için önemli değil. Çok yüksek seslerde kullanmayı düşünmüyorum. Sesin temiz olması benim için daha önemli.
Creative marka ses sistemlerinin logiteche göre ses kalitesi olarak daha üstün olduğunu okumuştum bir kaç yorumda. Böyle bir şey var mı? Yoksa onyargı mı?
 
Logitech Z533 kullanıyorum. Her şeyi ile şahane bir hoparlör AMA; Hoparlöre güç tasarruf modu eklemişler. Yaklaşık 2-3 saat sonra kendi kendine kapanıyor ve fişi çıkarıp takmadan açılmıyor. Bu özelliği kapatamıyorsun da...

Bu saçmalığa katlanabilirim diyorsan alabilirsin.
 
Logitech Z533 kullanıyorum. Her şeyi ile şahane bir hoparlör AMA; Hoparlöre güç tasarruf modu eklemişler. Yaklaşık 2-3 saat sonra kendi kendine kapanıyor ve fişi çıkarıp takmadan açılmıyor. Bu özelliği kapatamıyorsun da...

Bu saçmalığa katlanabilirim diyorsan alabilirsin.

Bu özellik bildiğim kadarıyla belirli süre boyunca hoparlör ses çıkışı vermeyince kendini kapıyor ama sen sesi azaltma veya arttırma yönünde değiştirince tekrar uyanıyor veya kapat aç yapmakta gerekiyor olabilir. Bu şekilde diye biliyordum. Fişi çıkartma durumu biraz garip bence. Üründe sorun olma ihtimali var mı?
 
Fişi çıkartma durumu biraz garip bence. Üründe sorun olma ihtimali var mı?

Ürünle alakası yok maalesef. Logitech forumlarında bu sorunu yaşayan yüzlerce kullanıcı var. Sesi azaltıp veya arttırsan bile uyku modundan uyanmıyor hoparlör.

Ayrıca oyunun ortasında kapanıyor. Hani kullanmadığım zaman kapansa yine neyse.

Bunun yanı sıra hoparlörlerden boştayken hışırtı sesi geldiğini de belirteyim. Z533'lerde kronik galiba.
 
Ses konusunda Logi, Creative'in eline su bile dökemez, iyi bir sistemde dinlediğinizde anlarsınız. Adamlar zaten ilk Pc ses kartı üreticilerinden, biz de millet cahil, Logitech mouse firması yahu...
 

Geri
Yukarı