Logitech Z906 alınır mı?

attractive

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İzmir
Arkadaşlar merhaba, küçükken hep MediaMarkt'te görüp istemişimdir hayalimdir Z906. O zamanlar fiyatı 2800 liraydı Önümüzdeki ay almayı düşünüyorum, fiyatı 13900TL. Aktif kullanıcısı olan var mı, tavsiye eder mi? Ne gibi eksileri var merak ediyorum.

Logitech Z506 kullanıyorum, 2. el almıştım uykuya girme problemi var benimkinde. Tavsiye ederim, Ses sistemi kaliteli ve en güzel özelliği de zerre parazit yok. Sesi sonuna kadar alınca hafif dırrrrr sesleri gelir ya, Logitech de zerre ses yok. Tavsiye ederim seni üzmez. Tavsiyem 2. el alman.

cevabın için teşekkürler. İkinci el pek güvenim olmuyor telefon, kasa, monitör alışverişim oldu ikinci elde fakat ses sistemine gelince düşündürüyor. ikinci el efsanelerden z5500 buldum 7500 lira istiyor bir uydusunun körüğü yırtıkmış sadece.

İzmirde yaşıyorum burda ikinci el z906 3 5 tane var onlarda 10-15k arası fiyat istiyor bende okadar fiyat verceğime sıfır alırım gözüyle bakıyorum

Aldınız mı ben geçen hafta aldım fakat tv ye bağlayamadım. hangi kabloyu kullanmam gerekli bu konuda bilgisizim. 3.5mm ile bağlantı kurdum fakat 5.1 sesi alamırum maalesef.

Bağlantı girişleri bu şekilde.

Dosya Ekleri

• IMG_7715.jpeg
    163,5 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_7716.jpeg
    219,3 KB · Görüntüleme: 139
Aldınız mı ben geçen hafta aldım fakat tv ye bağlayamadım. hangi kabloyu kullanmam gerekli bu konuda bilgisizim. 3.5mm ile bağlantı kurdum fakat 5.1 sesi alamırum maalesef.

Alamadım zam geldi . Optik kablo ile televizyona bağlayabiliyorsun diye biliyorum. Onun haricinde kontrolcü üzerinden 2.1 4.1 diye kanal değiştirebiliyorsun diye biliyorum. Hiç kullanmadığımdan tam bilemiyorum. Hayırlısı olsun

Aldınız mı ben geçen hafta aldım fakat TV'ye bağlayamadım. Hangi kabloyu kullanmam gerekli bu konuda bilgisizim. 3.5mm ile bağlantı kurdum fakat 5.1 sesi alamırum maalesef.

Optik ile bağlayacaksın 5.1 ancak öyle ses alabilrisin. Kaliteli bir optik kablo al. Kayıpsız ses verir.

Villa da yaşasam bende alırdım da apartmanda bu sistemler kavga çıkarır.

Optik ile bağlayacaksın 5.1 ancak öyle ses alabilrisin. Kaliteli bir optik kablo al. Kayıpsız ses verir.

Villa da yaşasam bende alırdım da apartmanda bu sistemler kavga çıkarır.
bizdeki şans böyle ev müstakil lakin tam alacağım hafta zam getirirler işte

İyidir hocam bu markanın ürünleri kaliteli oluyor.

Bilmeniz gereken tek şey bu kabloyu sakın çok bükmeyin içinde cam elyaf oluyor özel kırılırsa gider.

İyidir hocam bu markanın ürünleri kaliteli oluyor.

Bilmeniz gereken tek şey bu kabloyu sakın çok bükmeyin içinde cam elyaf oluyor özel kırılırsa gider.

Hocam bağımsız yazıyorum kusura bakmayın, dün teslim aldım Z906 ürününü kurulumunu yaptım optik kabloyuda bağladım fakat. YouTube'dan test seslendirme denediğim de yatay konumlandırılan hoparlörden ses gelmiyor, 5+1 hepsi birden çalmıyor ve subwooferın arka kısmı çok ciddi şekilde sıcak oluyor ( el yakmıyor ) bu konuda yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…