Logitech'in müşteri desteği muazzam!

Ürünü garanti dışı bırakmalarından ırkçılık sonucunu nasıl çıkardınız merak ettim. Yukarıdaki resim haricinde başka bir olumsuz lafları mı oldu ki size ? Türkiye’de de çok firma var kullanıcı hatası diyip garanti uygulamayan.

Geliyor gelmekte olan.

Hocam bir tanesini bana yollasana .
Şanslıymışsınız hocam. Ben G203'te sol click'im çok hassastı. Satıcı ile görüşmem gerektiğini. İade edebileceğime dair de onay sunduklarını verdiler. Belge istediğimde yazışmaları gösterebilirsiniz dedi. Ama uğraşmak istemedim. Şuan normal ama.

Canlı destek aynı cevabı bana da vermişti. Canlı olmayan desteğe yazın

Bana UK teklif ettiler kabul etmedim, bekliyorum.
Hocam o adamların da yapabileceği bir şey yok. Hollanda'dan ürün yolluyorlar size. Hollanda'da TR Layout ürün zor bulunur. US layout alıp TR sticker kullanın derim ben.

Hocam o adamların da yapabileceği bir şey yok. Hollanda'dan ürün yolluyorlar size. Hollanda'da TR Layout ürün zor bulunur. US layout alıp TR sticker kullanın derim ben.
Sponsorlara gelince gani gani TR ürününü beleşe yolluyorlar da müşteriye gelince mi stok olmuyor arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…