2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 14 Temmuz 2017 #11 Güvenilir. Ayrıca benim tavsiyem Minecraft oynayacaksan modemden port açıp oynaman. Hamachili aşırı yavaş oluyor.
Güvenilir. Ayrıca benim tavsiyem Minecraft oynayacaksan modemden port açıp oynaman. Hamachili aşırı yavaş oluyor.
I intlenv Kilopat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 68 14 Temmuz 2017 #12 Merhabalar, ben kullanıyorum bir sorununu'da görmedim tavsiye ederim minecraft ve o tarzdaki oyunlar için kullanırsanız hem kolay hemde güzel bir program..
Merhabalar, ben kullanıyorum bir sorununu'da görmedim tavsiye ederim minecraft ve o tarzdaki oyunlar için kullanırsanız hem kolay hemde güzel bir program..
E ErenAkay Hectopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2017 #13 Bütün yanıtlar için teşekkür ederim O zaman kuracağım. (Tabii babamdan izin koparabilirsem )
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 14 Temmuz 2017 #14 ErenAkay dedi: Birinden duyduğuma göre Hamachi internetinizin kesilmesine yol açtığını söylüyor. Truva atı barındırıyormuş. Sizce Hamachi güvenli mi? Kurmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Left 4 dead, cs 1.6 server kurup oynuyorduk anılarım canlandı sorun yok güvenilir.
ErenAkay dedi: Birinden duyduğuma göre Hamachi internetinizin kesilmesine yol açtığını söylüyor. Truva atı barındırıyormuş. Sizce Hamachi güvenli mi? Kurmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Left 4 dead, cs 1.6 server kurup oynuyorduk anılarım canlandı sorun yok güvenilir.
Contos45 Hectopat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2017 #15 Left 4 Dead'i biz de çok oynuyorduk ya . O zaman "Left Dört Ded" diyen arkadaşlarımız da olsa güzel zamanlardı.
Left 4 Dead'i biz de çok oynuyorduk ya . O zaman "Left Dört Ded" diyen arkadaşlarımız da olsa güzel zamanlardı.