Bence önce bir üslubunuzu düzeltin sonra gelin konu açın. Ayrıca bir de ne istediğinizi düzgünce anlatabilme kabiliyetine sahip olmanızı tavsiye ederim. Sorunuza gelince, eğer yayınlarda ya da ekran kayıtlarında gözükmesini istiyorsanız istediğiniz şey yapılabilir. Eğer siz kendiniz görmek için istiyorsanız yapamazsınız. Ya da gidin bir kırtasiyeden istediğiniz logoyu sticker baskı alın ardından monitöre yapıştırın. Bilgisayar kapalıyken bile gözükür.
Seni takmıyorum, neden zorla yazma çabası? İlgi hastası mısın yoksa? Kitleniz yaşı kaç, 10 15 mi? Burada çoluk çocuk fazla, bence sen de çocuksun belli. Kaç örnek gösterdim halen anlamadınız abiciğim. Sizin büyüyün buradan yardım beklemekte kabahat.
Seni takmıyorum, neden zorla yazma çabası? İlgi hastası mısın yoksa? Kitleniz yaşı kaç, 10 15 mi? Burada çoluk çocuk fazla, bence sen de çocuksun belli. Kaç örnek gösterdim halen anlamadınız abiciğim. Sizin büyüyün buradan yardım beklemekte kabahat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.