Logo nasıl yapılır?

Görev yöneticisini açın -> ayarlardan -> her zaman üstte yi işaretleyin sonra sayfada, bilgisayarda gezinin, anlatmak istediği bu sanırım

Dosya Ekleri

• asd.png
    asd.png
    210,7 KB · Görüntüleme: 33
Bence önce bir üslubunuzu düzeltin sonra gelin konu açın. Ayrıca bir de ne istediğinizi düzgünce anlatabilme kabiliyetine sahip olmanızı tavsiye ederim. Sorunuza gelince, eğer yayınlarda ya da ekran kayıtlarında gözükmesini istiyorsanız istediğiniz şey yapılabilir. Eğer siz kendiniz görmek için istiyorsanız yapamazsınız. Ya da gidin bir kırtasiyeden istediğiniz logoyu sticker baskı alın ardından monitöre yapıştırın. Bilgisayar kapalıyken bile gözükür.

Bence önce bir üslubunuzu düzeltin sonra gelin konu açın. Ayrıca bir de ne istediğinizi düzgünce anlatabilme kabiliyetine sahip olmanızı tavsiye ederim. Sorunuza gelince, eğer yayınlarda ya da ekran kayıtlarında gözükmesini istiyorsanız istediğiniz şey yapılabilir. Eğer siz kendiniz görmek için istiyorsanız yapamazsınız. Ya da gidin bir kırtasiyeden istediğiniz logoyu sticker baskı alın ardından monitöre yapıştırın. Bilgisayar kapalıyken bile gözükür.

Seni takmıyorum, neden zorla yazma çabası? İlgi hastası mısın yoksa? Kitleniz yaşı kaç, 10 15 mi? Burada çoluk çocuk fazla, bence sen de çocuksun belli. Kaç örnek gösterdim halen anlamadınız abiciğim. Sizin büyüyün buradan yardım beklemekte kabahat.

Seni takmıyorum, neden zorla yazma çabası? İlgi hastası mısın yoksa? Kitleniz yaşı kaç, 10 15 mi? Burada çoluk çocuk fazla, bence sen de çocuksun belli. Kaç örnek gösterdim halen anlamadınız abiciğim. Sizin büyüyün buradan yardım beklemekte kabahat.

Ben 30 yaşındayım. Muhtemelen 10-15 yaşında olan sensin, olabilir çocukluğuna veriyorum. İlgi hastası olsam burada ne gibi ilgi görebilirim ki.
Biz anlamadık değil, siz anlatamadınız. Burada kaç tane insan yazdı konunuza, biri bile anlamadıysa kusura bakmayın ama o sizin kabiliyetsizliğiniz oluyor. Yardım beklemekte kabahat dediğini yerde kaç tane insan size yardım etmeye çalıştı. Siz de azıcık insan olabilseydiniz eminim gerekli yardımı bulurdunuz. Neyse sağlıcakla kalın.

Sosyal ilk arattığınız mekan olmalı zaten. Bu uslüp ile zaten hiçbir yerden yardım alamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı