Logo tasarım eleştirisi

Bence musteriye begendir, bize degil. Sana neden soylemese bile, begendigi logolarin orneklerini sor. Tam olarak ne tarz logolar begendigini anlamaya calis. Bir de bu iste begenilmemek var, cok subjektif bir olay. Ben sahsen abstrakt ve yazisiz logolari begeniyorum ( Microsoft logosu > google logosu )
Musteriden daha fazla feedback almalisin, begenilmezsen de canini sikma.

@Afkborn
@Calquter
@dansemacabre
@anticor
@dgknbzglu
@108456
@Furkan Aksngr
@trkn

Ne dersiniz dostlar?

1573205502988.png

Peki hocam müşteriye göndereyim mi bu haliyle, sizden onay aldıktan sonra müşteri yine kötü derse ters yapacağım ondan soruyorum göndereyim mi? :D
Ben olsam kabul ederim hocam ama diğer arkadaşları bekleyin ondan sonra gönderin.

Bu arada aklıma şey geldi hocam nasıl durur bilmem altın fırça deniyor ya fırçayı altın renkte yapsanız turuncu zemin üstünde mavi kirler olsa daha iyi durmaz mı? İmkanınız varsa birde öyle yapıp yükleyin. Bence müşteriye iki şekilde sunun.
Gerçi biraz düşündükten sonra mantıksız geldi. Fırça beyaz durumunda daha sade duruyor. O şekilde sadelikten biraz uzaklaşmış olursunuz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı