Logo tasarlamak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Şirketler için logo mu tasarlayayım yoksa oyun için avatar benzeri logolar mı tasarlayayım?
Zaten logo tasarlamayı öğrenirsen her türlü logo tasarımını yapabilirsin. Logo tasarımcı olmak için hayal gücünün olması lazım. Ek olarak Adobe Illustrator bilmen gerekiyor. Bunları bilirsen şirketlere de logo tasarlayabilirsin, oyun için avatar benzeri logolar da.
Zaten logo tasarlamayı öğrenirsen her türlü logo tasarımını yapabilirsin. Logo tasarımcı olmak için hayal gücünün olması lazım. Ek olarak Adobe Illustrator bilmen gerekiyor. Bunları bilirsen şirketlere de logo tasarlayabilirsin, oyun için avatar benzeri logolar da.
Dediğim gibi, en çok satılan logo türü diye bir şey yok. Sen logo tasarlamayı öğrenirsen her türlü logo tasarlayabiliyorsun zaten. Kurumsal temalı, oyun temalı logoları falan soruyorsun galiba. Kurumsal bir şirketin yeni tasarımcıya logo tasarlatacağını sanmıyorum. O yüzden şimdilik freelancer olarak basit işlerde takıl. Sosyal medya logosu gibi, avatar logosu gibi işlerde.
**Kasa:** Lian Li Lancool III X ARGB 3 Fanlı Beyaz E-ATX
**Güç Kaynağı:** NZXT 650W C650W 80+ Bronze Yarı Modüler
**Sıvı Soğutma:** Deepcool LS720 SE RGB 360MM Siyah