Logo wallpaper yaparak para kazanmak

Glarious0

Hectopat
Selamlar hayırlı ramazanlar öncelikle, Logo ve Wallpaper yapabiliyorum eskiden kafa dağıtmak amacıyla çok yaptım Minecraft ve LoL için yaptım, Amacım ufak bir düzeyle başlayıp uzun süre devam edip büyümek ve para kazanmak, neredeyse her oyun için yapacağım Valorant ve LoL için yapacağım genellikle bana vergisiz para kazanabileceğim bir site önerir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Vergisiz gibi para kazanma olayı yok sadece şirket açıp belirli bir süre devlet sana vergiden muaf tutabilir. Onun dışında belirli bir kazanç/her kazançtan devletin vergi kesmesi gerekli. Vergi ödememekte bu durumda vergi kaçakçılığına giriyor.

Tasarım yapacağın insanları aramak istiyorsan o oyunlar üzerinden para kazanan insanları bulman lazım. Misal x oyunu üzerinde para satan kişi ilan açtığında ya da server açtığında tasarıma ihtiyaç duyacaktır ve o tür ortamlarda daha çok insan bulabilirsin

Selamlar hayırlı ramazanlar öncelikle, logo ve wallpaper yapabiliyorum eskiden kafa dağıtmak amacıyla çok yaptım Minecraft ve LoL için yaptım, amacım ufak bir düzeyle başlayıp uzun süre devam edip büyümek ve para kazanmak, neredeyse her oyun için yapacağım Valorant ve LoL için yapacağım genellikle bana vergisiz para kazanabileceğim bir site önerir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

YT logoları yapabilirsin güzelde para kazanırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı