Logom nasıl olmuş?

Peki çok mu kötü yani. Sayfamda kullanamayacak kadar kötümü sizce?

Hocam sebebini de yazarak söyler misiniz? Bir dahaki yapmamda hatalarıma dikkat etmem için diyorum.
Bironluk gibi sitelere girin, orada çok ucuz fiyata size hemen bir logo tasarlarlar, adam gibi bir şeyiniz olur.

Renkler girmiş, hepsi koyu, ölü.. yani o mavi nasıl mavi.. yazı sinmiş arka planda.. aboovv.. yani o derece.

Peki çok mu kötü yani. Sayfamda kullanamayacak kadar kötümü sizce?

Hocam sebebini de yazarak söyler misiniz? Bir dahaki yapmamda hatalarıma dikkat etmem için diyorum.
Ben olsam bu logoyu sayfamda kullanmazdım.
Canva gibi platformlardan hazır template kullanabilirsiniz. Gerisi yaratcılığınıza kalmış tabikide.

Bunu buraya yazmak yerine raporla butonunu kullanabilirsin.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bironluk gibi sitelere girin, orada çok ucuz fiyata size hemen bir logo tasarlarlar, adam gibi bir şeyiniz olur.

Renkler girmiş, hepsi koyu, ölü.. yani o mavi nasıl mavi.. yazı sinmiş arka planda.. aboovv.. yani o derece.
Anladım. Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Peki o sitelere nasıl güveneceğim? Hani kredi kartı vs. Sorun olabilir. Güvendiğim dediğiniz sitenin isminide söyleyebilirmisiniz?

1683043989488.png

Hocam bu da kötü oldu ama size örnek olması amacı ile yaptım. 3 bilemedin 4 dakikamı bile almadı Canva'nın bedava içerikler ile yapmak. Pro deneme sürümü alırsanız, profesyonel şeyler ortaya çıkarırsınız.

Eki Görüntüle 1763725
Hocam bu da kötü oldu ama size örnek olması amacı ile yaptım. 3 bilemedin 4 dakikamı bile almadı Canva'nın bedava içerikler ile yapmak. Pro deneme sürümü alırsanız, profesyonel şeyler ortaya çıkarırsınız.
Profosyonel sürüm alsamda yaratıcılık gerekiyor. Bir de uzun süreli deneyişler. Ben sadece iyi bir logo yapmak istemiştim ama olmadı maalesef. Profosyonel yapmak için çok denemek lazım. Öyle şeylere vakitin yok. Alacağız maalesef.

Eki Görüntüle 1763725

Ama benimki bu kadar da değil ya!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı