Anladım. Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Peki o sitelere nasıl güveneceğim? Hani kredi kartı vs. Sorun olabilir. Güvendiğim dediğiniz sitenin isminide söyleyebilirmisiniz?
Hocam bu da kötü oldu ama size örnek olması amacı ile yaptım. 3 bilemedin 4 dakikamı bile almadı Canva'nın bedava içerikler ile yapmak. Pro deneme sürümü alırsanız, profesyonel şeyler ortaya çıkarırsınız.
Eki Görüntüle 1763725
Hocam bu da kötü oldu ama size örnek olması amacı ile yaptım. 3 bilemedin 4 dakikamı bile almadı Canva'nın bedava içerikler ile yapmak. Pro deneme sürümü alırsanız, profesyonel şeyler ortaya çıkarırsınız.
Profosyonel sürüm alsamda yaratıcılık gerekiyor. Bir de uzun süreli deneyişler. Ben sadece iyi bir logo yapmak istemiştim ama olmadı maalesef. Profosyonel yapmak için çok denemek lazım. Öyle şeylere vakitin yok. Alacağız maalesef.
Eki Görüntüle 1763725