Logom nasıl olmuş?

Sildim gitti, size beğendirmek gibi niyetim yoktu ama daha iyisini yapmayıp sadece beğenmedim deyip geçmeniz sinir bozucu.
Ben konu sahibine attım sizlerin beğenisine sunmadım.
Eleştiri kaldıramıyorsanız baştan yüklememeniz lazımdı zaten. Madem konu sahibinin beğenisine attın neden başkası beğenmedim dediği için silersin ki?
Al bu da benden olsun.

Bu arkadaşınkinden bile daha kötü duruyor bence.

Abartmayın kardeşim.

Sildim gitti, size beğendirmek gibi niyetim yoktu ama daha iyisini yapmayıp sadece beğenmedim deyip geçmeniz sinir bozucu.
Ben konu sahibine attım sizlerin beğenisine sunmadım.

Hocam, siz bana atmışsınız ya ben görmedim çok merak ediyorum keşke gene atsanız. bir de gereksiz tartışmaya lüzum yok uzatmayın hocam.

Eleştiri kaldıramıyorsanız baştan yüklememeniz lazımdı zaten. Madem konu sahibinin beğenisine attın neden başkası beğenmedim dediği için silersin ki?
Al bu da benden olsun.
Eki Görüntüle 1764330

Ben logo işlerinden anlamam hocam. Güzel olmuş ama sizden bir şey rica etsem.com yazısını yerine oyun dünyası yazısı ekler misiniz? Eğer yaparsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Evet. Yaşım 15 ve ergenim. Ama ben ergenim diye niye ayrım yaptınız? Ayrıca yetişkin olsam ne olur?

Arkadaş ne dediğini bilmiyor 24 saniyede bir kendisiyle çelişiyor. Ayrıca puhahaha lafı için de diyeceğim şey, "sanal dünyadan haberin yok"

Logo güzel olmuş yani sol tarafta duran üçlü altıgenler güzel duruyor ancak renkler, yazı tipi ve arka plan çok kötü duruyor.
Sadece logoyu da yazısız bir şekilde saydam arka plan üzerine kullanabilirsin.

Çok basit duruyor hocam. Daha da geliştirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…