Sağ tıklayıp kaldırın, daha sonra başlata tıklayıp Steam yazın, sağ tıklayın ve görev çubuğuna sabitle seçeneğini seçip deneyin.
@Lgf Görev Yöneticisi'nden "Windows Gezgini" programına tıklayıp yeniden başlata tıklar mısınız? Çözülmez ise Revo Uninstaller ile simge önbelleğini silmeyi deneyebilirsiniz.
@Lgf programın üst kısmındaki butonlardan "araçlar" butonuna tıklayın, ardından gelen butonlardan "Windows temizleyici" yazan butona tıklayın. Son olarak "geçici Windows dosyalarını sil" seçeneğinin tikini aktif hale getirip üstte bulunan "temizle" butonuna tıklayın.
Eki Görüntüle 2563119
İşlem bittikten sonra Steam'i görev çubuğunuzdan kaldırın, programı kapatın ve tekrardan görev yöneticisine gelip, "Windows Gezgini" programına tıklayıp yeniden başlat butonuna tıklayın.Eki Görüntüle 2563122
Yine çözülmediği takdirde işlemlerden sonra sisteminizi yeniden başlatmayı deneyin.
Yeniden başlatmayı denediniz mi? Ayrıca sayfa logosunun solundaki Steam'e tıklayınca direkt oraya geri mi atıyor? Steam açıkken sayfa simgeli Steam'in sağındaki Steam'i görev çubuğundan kaldırıp, sayfa simgeli Steam'i görev çubuğuna sabitleyip, bilgisayarı yeniden başlatıp dener misiniz?Eki Görüntüle 2563129
Dediğiniz tüm işlemleri yaptım fakat değişmedi sorun devam ediyor.
Yeniden başlatmayı denediniz mi? Ayrıca sayfa logosunun solundaki Steam'e tıklayınca direkt oraya geri mi atıyor? Steam açıkken sayfa simgeli Steam'in sağındaki Steam'i görev çubuğundan kaldırıp, sayfa simgeli Steam'i görev çubuğuna sabitleyip, bilgisayarı yeniden başlatıp dener misiniz?
Yeniden başlatmayı denediniz mi? Ayrıca sayfa logosunun solundaki Steam'e tıklayınca direkt oraya geri mi atıyor? Steam açıkken sayfa simgeli Steam'in sağındaki Steam'i görev çubuğundan kaldırıp, sayfa simgeli Steam'i görev çubuğuna sabitleyip, bilgisayarı yeniden başlatıp dener misiniz?
Hocam açık olanı görev çubuğuna sabitleyin, açık olmayanı ise görev çubuğundan kaldırın. Windows'un normal hataları bunlar, arada bir oluyorNormalde simge sayfa şeklinde değil Steam'i ilk açarken Steam logosuna tıklıyorum açılında Steam kısmı gidiyor sayfa şeklinde yeni bir şey geliyor oraya bu arada bilgisayarı yeniden başlattım sorun düzelmedi.
Hocam tekrar yeniden başlattım düzeldi ama şu anda Steam'ı açınca altta 2 tane Steam logosu oluyor.
Eki Görüntüle 2563145
Bu düzelir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.