LoL 14 gün ban sonrası neler yapmak gerekir?

@ERLİK HAN işte dediğim gibi tam bilinmediği için net bir yorum yapılamıyor. Tertemiz hesapta doğrudan ırkçılık yaptım mesela sistemi test etmek için. Doğrudan 14 gün banlandım, oyun maçı sohbet temiz. Sadece bilmem ne kürdü yazmam 14 gün bana sebep olmuştu doğrudan.

E tabii.
Ki orası öyle ama adam gitmiş ormana Janna almış benim laneimi trollüyor farm çalıyor sonra küfür ediyor kudur vb. Yani bunları yapan adama küfür harici ne yapmam lazım Riot banlarken karşıdaki adamın küfürü hakedip etmediğine bakmalı ben bu adama maç boyu ne desem haklıyım milletin tadını kaçıran o aslında.

Kufur etmesen de perma yeme ihtimalin var. Takimin huzurunu bozarsan kufur etmesen de yersin. O yuzden direk /allmute tavsiyemdir. Kendimi tutabilirim dersen kapatma sadece info icin kullan sadece

Kufur etmesen de perma yeme ihtimalin var. Takimin huzurunu bozarsan kufur etmesen de yersin. O yuzden direk /allmute tavsiyemdir. Kendimi tutabilirim dersen kapatma sadece info icin kullan sadece.

Yok artık kapatacağım hocam. Mental sağlığım için yapmam lazım sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…