Geçen gün LoL oynuyordum. Normalde FPS değerim yüksektir. Oynadım, gayet güzeldi. Oynadığım zaman 2-3 saat dışarı çıktım, tekrar 1 el atayım dedim, 2-3 dk. oynadıktan sonra 30 FPS sabitlendi. PC kapayıp açtım, yine aynı. Kasa temizliği yaptım, yine aynı. Format falan yani, hala aynı. Ne yapabilirim?
Hocam arkadaşta aynısı oldu. Oyun ayarlarında VSYNC kapalı görünüyordu ancak açıkmış gibi çalışıyordu. Ayarlarını tekrar gözden geçir gerekirse sıfırla tekrar dene.
Geçen gün LoL oynuyordum. Normalde FPS değerim yüksektir. Oynadım, gayet güzeldi. Oynadığım zaman 2-3 saat dışarı çıktım, tekrar 1 el atayım dedim, 2-3 dk. Oynadıktan sonra 30 FPS sabitlendi. PC kapayıp açtım, yine aynı. Kasa temizliği yaptım, yine aynı. Format falan yani, hala aynı. Ne yapabilirim?
Hocam arkadaşta aynısı oldu. Oyun ayarlarında V-Sync kapalı görünüyordu ancak açıkmış gibi çalışıyordu. Ayarlarını tekrar gözden geçir gerekirse sıfırla tekrar dene.
Hocam arkadaşta aynısı oldu. Oyun ayarlarında VSYNC kapalı görünüyordu ancak açıkmış gibi çalışıyordu. Ayarlarını tekrar gözden geçir gerekirse sıfırla tekrar dene.