LoL 30 FPS'e sabitlendi

Yusuffırat

Femtopat
Daha fazla  
Geçen gün LoL oynuyordum. Normalde FPS değerim yüksektir. Oynadım, gayet güzeldi. Oynadığım zaman 2-3 saat dışarı çıktım, tekrar 1 el atayım dedim, 2-3 dk. oynadıktan sonra 30 FPS sabitlendi. PC kapayıp açtım, yine aynı. Kasa temizliği yaptım, yine aynı. Format falan yani, hala aynı. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen gün LoL oynuyordum. Normalde FPS değerim yüksektir. Oynadım, gayet güzeldi. Oynadığım zaman 2-3 saat dışarı çıktım, tekrar 1 el atayım dedim, 2-3 dk. Oynadıktan sonra 30 FPS sabitlendi. PC kapayıp açtım, yine aynı. Kasa temizliği yaptım, yine aynı. Format falan yani, hala aynı. Ne yapabilirim?

Tam ekranda oynama, penceresiz yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam arkadaşta aynısı oldu. Oyun ayarlarında V-Sync kapalı görünüyordu ancak açıkmış gibi çalışıyordu. Ayarlarını tekrar gözden geçir gerekirse sıfırla tekrar dene.

Sadece LoL'de değil tüm oyunlarda açık kapalı denedim fark etmedi.
Görüntü ayarlarını varsayılanlara döndür.

En düşüğe aldım varsayılan yaptım her şeyi denedim yok sadece LoL değil tüm oyunlarda aynı şekilde.
Hocam arkadaşta aynısı oldu. Oyun ayarlarında VSYNC kapalı görünüyordu ancak açıkmış gibi çalışıyordu. Ayarlarını tekrar gözden geçir gerekirse sıfırla tekrar dene.
Denedim yine aynı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı