LOL 650RP ile ne alınabilir?

omercantr1

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, ben yarın Amazon Prime alacağım oradan 650 RP gelecek. Sana özel mağazamda "Şokbıçaklı Zed" ve "Ruh Çiçeği Yasuo" var alınabilecek. Yasuo'da "Kanlı Ay Yasuo" var ama hiç beğenmiyorum. Zed'de "KOD ADI: Zed" var. O yüzden Zed kostümünü almayı pek istemiyorum. Ama 3 tane usta işi sandık/2 adet porselen veya havai fişek küresi/Ruh Çiçeği Yasuo arasında kaldım. Sıkça Yasuo oynuyorum bu arada 70K Yasuom var.

Özel kapılar oluyor 7 tane falan kosütm indirime giriyor o etkinlikten vardır şuan. Kapıları açıyosun ya hani sana özel kostümleri gösteriyor ucuza. Oraya ve ayrıyetten indirime giren kostümlere bakabilirsin.

Amazon Prime ile aldığını düşünürsek en az 2 ay biriktirip 1300RP ile daha rahat harcama yapabilirsin. Aslında sağlam kostümler var 1350 ye 50RP eksik oluyor onu da bir şekilde tamamlarsın bana uymuyor ama ticket yöntemi var istiyorsun veriyorlar o şekilde kapatabilirsin.

Özel kapılar oluyor 7 tane falan kosütm indirime giriyor o etkinlikten vardır şuan. Kapıları açıyosun ya hani sana özel kostümleri gösteriyor ucuza. Oraya ve ayrıyetten indirime giren kostümlere bakabilirsin.

Amazon Prime ile aldığını düşünürsek en az 2 ay biriktirip 1300RP ile daha rahat harcama yapabilirsin. Aslında sağlam kostümler var 1350 ye 50RP eksik oluyor onu da bir şekilde tamamlarsın bana uymuyor ama ticket yöntemi var istiyorsun veriyorlar o şekilde kapatabilirsin.
Ilk defa duyuyorum hocam ve kapsülü 1 kere alabileceğim çünkü kendi kartım olmadığı için ablama yaptıracağım ablam da 1 kereliğine yaparım dedi. Gidip bir Papara Lite Card alırım ama doğrulama falan sıkıntı ailemden gizli almam gerekir uğraştırıcı yani.
1 Milyon Yasuo'm olduğunu belirteyim öncelikle.

Ruh Çiçeği Yasuo bana hoş gelmiyor, genellikle diğerlerini tercih ediyorum. Porselen kostümleri bence hoş, oynadığınız şampiyon varsa aralarından alın derim.
Hocam konu dışı ama 1 M Yasuo'yu kaç senede yaptınız? Sezon kaçtan beridir oynuyorsunuz? Ve size göre en iyi yasuo kostümü hangisidir?

Ilk defa duyuyorum hocam ve kapsülü 1 kere alabileceğim çünkü kendi kartım olmadığı için ablama yaptıracağım ablam da 1 kereliğine yaparım dedi. Gidip bir Papara Lite Card alırım ama doğrulama falan sıkıntı ailemden gizli almam gerekir uğraştırıcı yani.

Hocam konu dışı ama 1 M Yasuo'yu kaç senede yaptınız? Sezon kaçtan beridir oynuyorsunuz? Ve size göre en iyi yasuo kostümü hangisidir?
Sezon 4'ten beri oynuyorum, 2017'den beri yaptım Yasuo'yu. En iyisi Kanlı Ay bana göre.

@omercantr1 Şuradaki resimdeki etkinliği diyorum. Ayrıca aylık 8TL hiçbir şey ben her ay veriyorum ama sana 800TL değerinde bir ton içerik veriyor. Videoyu Gaming'i geçtim alışveriş tarafındaki fırsatları falan söylemiyorum. Yani al bir banka kartı aylık 8TL bir şey değil vereiyor musun? Kapsülü aldıktan sonra üyeliğini iptal edebilirsin paranı geri alırsın.

Sezon 4'ten beri oynuyorum, 2017'den beri yaptım Yasuo'yu. En iyisi Kanlı Ay bana göre.
Katılıyorum. 2.Sırada da Gecenin kılıcı var bence.
Veled kostümü olan Kod Adı da en kötüdür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı