glaitaht
Megapat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Mühendisi
Windows 10 Pro işletim sistemi kullanmaktayım, birkaç zaman önce problemsiz girdiğim LoL oyununa artık giremiyorum, oyunun logosu gözüktükten sonra giriş ekranı gelmemekte sanki görev yöneticisinden kapatmışım gibi kayıplara karışmakta. Yeniden yüklemeyi onarım yapmayı başka bilgisayarda çalışan oyunu aktarmayı denedim fakat maalesef düzelmedi.
Sistem günlüğünden gördüğüm kadarıyla
"ekg.riotgames.com adı için ad çözümleme yapılandırılan DNS sunucularının hiçbirinden yanıt gelmedikten sonra zaman aşımına uğradı."
"l3cdn.riotgames.com adı için ad çözümleme yapılandırılan DNS sunucularının hiçbirinden yanıt gelmedikten sonra zaman aşımına uğradı."
gibi DNS hataları vermekte, problemin bunlardan kaynaklı olabileceğini düşünüp farklı bir internetle veya internetsiz denediğim zamanda aynı durum yaşanmakta.
Aida64 ile oluşturduğum rapor dosyası: Mediafire Linki.
Sistem günlüğünden gördüğüm kadarıyla
"ekg.riotgames.com adı için ad çözümleme yapılandırılan DNS sunucularının hiçbirinden yanıt gelmedikten sonra zaman aşımına uğradı."
"l3cdn.riotgames.com adı için ad çözümleme yapılandırılan DNS sunucularının hiçbirinden yanıt gelmedikten sonra zaman aşımına uğradı."
gibi DNS hataları vermekte, problemin bunlardan kaynaklı olabileceğini düşünüp farklı bir internetle veya internetsiz denediğim zamanda aynı durum yaşanmakta.
Aida64 ile oluşturduğum rapor dosyası: Mediafire Linki.
Son düzenleyen: Moderatör: