LoL - ağır yara stacklenebiliyor mu?

SharKy52

Hectopat
Daha fazla  
League of Legends oyununda bulunan "ağır yara" mekaniği hakkında bir sorum olacak.

Celladın çağrısı eşyası rakip şampiyonlara karşı %40 ağır yara açıyor. Fakat 2 tane cellat alırsak bu ağır yara 2'ye katlanmıyor. Şu zamanlar çok araştırdığım ve merak ettiğim bir soru. Peki ağır yara 1 oyuncu da 2 tane cellat değil de 2 oyuncuda da 1 cellat olursa vurduğu rakip şampiyon fazladan ağır yara etkisine girer mi yoksa bu %40 la mı sınırlı kalır? Bir Aatrox main olarak lane aşamasında karşımdaki rakibin aldığı cellat veya dikenli yeleğin etkisini çok fazla hissedemiyorum ama takım savaşlarında bütün rakipte ağır yara olunca resmen can çalmıyormuş gibi hissediyorum. Bu da beni ağır yaranın stacklendiğini düşünmeye itti ve bunu YouTube'da bir yorumda açıkladığımda herkes ağır yara stacklenmiyor dedi. Bende şaştım kaldım tabii. Uzun lafın kısası sorduğum soru, 2 ve 2'den fazla rakip bize vurduğunda ağır yara stacklenebiliyor mu %40 artarak %80 mi oluyor. Cevap verecek olan herkese teşekkürler!"

Son düzenleme:
Hocam konu dışı birşey soruyorum ama ben 1.5 yıl önce LoL'ü bırakmıştım bu haftalarda hep oynayasım geliyor sizce geri başlamalı mıyım? İtemler falan baya değişmiş galiba

%40 oluyor. Öyle bir durum söz konusu değil.
Hayır stacklenmez.
Farklı itemlerden stacklenebilir. Ama 2 tane cellat alırsan stacklenemez. Stacklenmekten kastığım itemin açılış süresi. Buffu stacklenmez.
Yani Bana da çok saçma geldi dediğim şey. Fakat dediğim gibi Rakip takımda tamamen ağır yara olduğu zamanlar. Bütün rakiplerin arasına girip "KANİÇEN" itemini bastığım zaman resmen can gelmiyor. Üstüne üstlük Sterak da patlamış halde. Bazen hiç can çalmadığımı zannediyorum.

Hocam konu dışı bir şey soruyorum ama ben 1.5 yıl önce LoL'ü bırakmıştım bu haftalarda hep oynayasım geliyor sizce geri başlamalı mıyım? İtemler falan bayağı değişmiş galiba.

İnternetin iyiyse West'te oyna, TR'de oyun kültürü ahlak diye bir şey yok. İlla TR'de oynayacağım diyorsan, karşı takımla kendini takımının chatini kapat oyununa bak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı