Çözüldü LoL Alt Tab atınca oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Fuslu0246

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 gb
Ekran kartı
4060
İşlemci
i5 14500hx
Öncelikle selamlar, son 2 haftadır LoL oynarken Alt Tab atmak istediğimde oyun kapanıyor ve tekrar bağlanmam gerekiyor, bu sorun bilgisayarı eski bir projeksiyona takıtığımdan beri yaşanıyor, uyum sağlaması için bilgisayarın çözünürlük ayarlarını vs düşürmüştüm ama şimdi hepsini eski haline getirmeme rağmen oyundan oyunu pencereli ekrana alırsam oyun komple açılmamaya başlıyor, sırf bu yüzden oyunu 2 kere sildim yükledim, bilgisayarın bütün driverları güncel, nasıl çözebilirim bu sorunu, yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayar HP laptop.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam genel olarak bunlar bildiğim çözümlerdi, sizin için yabancı forumlardan da baktığımda bu ikisi dışında birkaç kullanıcı ekran kartı driveri ile ilgili olduğunu yazmış, dilerseniz bir öncesi sürüme dönerek deneyebilirsiniz bir de.
Hocam denedim onu da olmadı maalesef yine de yardımlarınız için teşekkürler.

Yardım edebilecek var mı ?

Hocam genel olarak bunlar bildiğim çözümlerdi, sizin için yabancı forumlardan da baktığımda bu ikisi dışında birkaç kullanıcı ekran kartı driveri ile ilgili olduğunu yazmış, dilerseniz bir öncesi sürüme dönerek deneyebilirsiniz bir de.

Hocam şimdi fark ettim bilgisayar diğer oyunlarda da Alt Tab atınca oyunu kapatıp driver hatası veriyor ama bütün driverlar güncel gözüküyor. NVIDIA uygulamasından bakıyorum ben başka bakabileceğim bir yer var mı?

Çözüldü:

Lole sağ tıklayarak, özellikler > uyumluluk kısmında tam ekran optimizasyonlarını devre dışı bırak seçeneğini seçerek deneyebilir misin? Bir diğer yol ise Penceresiz Tam ekran olarak devam etmek olacaktır.

LoL'e sağ tıklayarak, özellikler > uyumluluk kısmında tam ekran optimizasyonlarını devre dışı bırak seçeneğini seçerek deneyebilir misin? Bir diğer yol ise penceresiz tam ekran olarak devam etmek olacaktır.

Hocam ekran optimizsayonunu devre dışı bıraktım ama düzelmedi. Penceresiz tam ekrana aldığımıda ise oyun hiç açılmamaya başlıyor ve oyunu silip yüklemem gerekiyor.

Hocam denedim onu da olmadı maalesef yine de yardımlarınız için teşekkürler.

Yardım edebilecek var mı ?

Hocam şimdi fark ettim bilgisayar diğer oyunlarda da Alt Tab atınca oyunu kapatıp driver hatası veriyor ama bütün driverlar güncel gözüküyor. NVIDIA uygulamasından bakıyorum ben başka bakabileceğim bir yer var mı?

Çözüldü:

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı