LoL anlık donma sorunu

MRGBoys

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
►Kasa: Rampage Carısma Mesh
►Anakart: Asus Prime H310M-K
►Monitör: AOC 24 G2460VQ6 1ms 75Hz FreeSync
►Ekran kartı: Sapphire RX5500XT Pulse 8GB
►İşlemci: Intel I5-9400f
►RAM: Crucial (2x8GB) Ballistix DDR4 2666MHz
►Depolama (SSD): Samsung SSD 860EVO 250GB , Samsung SSD 860EVO 1TB
Meslek
Öğrenci
Selamlar LoL'de normal bir FPS değerine sahibim oyunu oynarken aralarda FPS 0'a iniyor ekran donuyor hiçbir şey yapamıyorum. Oyunu sildim yükledim performans arttırıcı Game. CFG uyguladım yine de bir şey fark etmedi. Sorun ne olabilir? Ek olarak eskisi gibi Oyuna erken bağlanamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'de sorun olabilir mi bilmiyorum, LoL'ün kendi istemcisi için program var Riot desteğe ticket atarak sorabilirsiniz ve cevabınızı kısa sürede alabilirsiniz diye düşünüyorum.

SSD'de sorun olabilir mi bilmiyorum, LoL'ün kendi istemcisi için program var Riot desteğe ticket atarak sorabilirsiniz ve cevabınızı kısa sürede alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Oyun hard Disk'e kurulu.
15-20 oyunda bir sunucu kaynaklı donma oluyor. Bu kadar nadirse muhtemelen odur. Ondan olabilir diyorsan sohbet kısmından diğerlerine sor. Oyundaki herkeste oluyor.
Erken bağlanamama sebebi internet ve SSD.

TR'de oynuyordum eu geçtim acaba pingden dolayı olabilir mi :D başkalarında olmuyor bu şey.

50-60 ping aldığınızı varsayıyorum. O yüzden olmaz. 200 pingle Pbe'de oynarken bile FPS'im düşmüyor benim.

O civarlarda bir pingim var, acaba virüs mü bulaştı Kaspersky ile taradım ama bir şey bulmadı.

Oyunu Radeon ayarlarından çalıştığınıza emin olun. Sistem gereksinimleriniz gayet uygun LoL için. Zaten harici ekran kartımla çalıştırıyorum diyorsanız bilemeyeceğim.

Bende bunu deniyordum. Bir maç girip deneyeceğim sonucu buraya yazarım.
Oyunu Radeon ayarlarından çalıştığınıza emin olun. Sistem gereksinimleriniz gayet uygun LoL için. Zaten harici ekran kartımla çalıştırıyorum diyorsanız bilemeyeceğim.

Adsız.png
2.png

Eminim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı