LOL arayüzünde GPU %100 kullanıyor

Daha fazla  
İyi akşamlar. Bugün bilgisayarıma BIOS update yaptım, sonra format attım ama gene de bu cözülmedi, sadece LOL oynarken GPU %100 kullanıyor ve LOL donuyor ama bunu oyun sırasında değil, LOL oyun ararken veya arayüzde gezerken yapıyor.
Sistemim:
  • R5 3600
  • Sapphire RX 5700 XT Nitro+
  • MSI B450 Tomahawk MAX
  • Corsair 16 GB RAM 3200 MHz (8x2)
1572718604581.png

Arkada Discord ve Opera'da çalışıyor. Discordda resim veya paylaşım var ise o da kullanır GPU'yu.

Wow düzeltme %100 League Client kullanıyormuş.

Oyun içi performansta etkilenme oluyor mu denedin mi client ayarlayıp ?

Arkada Discord ve Opera'da çalışıyor. Discordda resim veya paylaşım var ise o da kullanır GPU'yu.

Wow düzeltme %100 League Client kullanıyormuş.

Oyun içi performansta etkilenme oluyor mu denedin mi client ayarlayıp ?
sadece lol de oyun ararken yapıyor veya ara yüzde gezerken vede arkada discord ve opera bu sistemi neden etkilesin

sadece lol de oyun ararken yapıyor veya ara yüzde gezerken vede arkada discord ve opera bu sistemi neden etkilesin
DC ve Opera'dan olmuyormuş sonradan fark ettim %100 Client kullanıyor da ilginç bir de ben test edeyim bakalım %100 kullanacak mı ?

Ben de %5-7 arası kullanıyor. Bir sorun olma ihtimali var.
Hextech onarım yazılımını deneyin. Ayrıca değerleri LOL destek ekibine gönderin.

Hextech onarım yazılımını deneyin. Ayrıca değerleri LOL destek ekibine gönderin.
ya cok canımı sıkmaya başladı sırf bu yüzden bios güncelledim format attım hala böyle cok canım sıkılıyor

Bende 40-50 arası kullanıyor. Sapphire Radeon HD 6230 / 512 MB sen düşün ne kadar uçuk bir değer olduğunu :DDD

Dosya Ekleri

• 1572719458944.png
    1572719458944.png
    313,6 KB · Görüntüleme: 83
suan yaptım dediğini ve tam onarımda yapıcam ayrıyetten ticket de atayım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı