LoL arena saat kacta gelir?

Panda33

Decapat
Katılım
17 Şubat 2021
Mesajlar
231
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Bugün 13.24 yamasına girdi ama arena modu hala yok tam olarak saat kaçta gelir?
 

''Arena'ya Dönüş​

Arena'ya bir kez daha hoş geldiniz! İkiye ikilik çatışmaların gerçekleştiği Gazap Ringleri'ni 13.23 Yaması'nda yeniden ziyaret edeceğiz. Bu makalede ekibin Arena'ya yönelik düşünce ve planlarını paylaşacağız. Ayrıca aralığın başında oyuna gelmeden önce kasımın başında Açık Beta'ya gelecek bu oyun modunda sizi nelerin beklediğine değineceğiz.

Arena oyuna gelmeden önce olası hataları gidermek istediğimiz için modu 8 Kasım'da (normalde planladığımızdan bir yama önce ama yama geldikten bir gün sonra) Açık Beta'ya getireceğiz.''
 

"arena'ya dönüş​

Arena'ya bir kez daha hoş geldiniz! İkiye ikilik çatışmaların gerçekleştiği gazap Ringleri'ni 13.23 yaması'nda yeniden ziyaret edeceğiz. Bu makalede ekibin Arena'ya yönelik düşünce ve planlarını paylaşacağız. Ayrıca aralığın başında oyuna gelmeden önce kasım'ın başında açık Beta'ya gelecek bu oyun modunda sizi nelerin beklediğine değineceğiz.

Arena oyuna gelmeden önce olası hataları gidermek istediğimiz için modu 8 Kasım'da (normalde planladığımızdan bir yama önce ama yama geldikten bir gün sonra) açık Beta'ya getireceğiz."

Yani yarın mı gelecek o zaman.
 

Geri
Yukarı