LoL basit ADC önerisi

BirForumcuKişi

Hectopat
Yer
BODRUM
Öncelikle her el top ve mid seçmeme rağmen gelen ama illa ADC'ye atan oyun için ADC karakter önerisi istiyorum gereksiz cesaretle birlikte Ezreal ve Vayne girdim ve olan tek şey takımdan yediğim küfür oldu. O yüzden ADC de basit ama etkili karakter istiyorum, teşekkürler şimdiden.

Sivir çok basit bir çar ancak hasarı yeterli değil. Miss Fortune gayet basit bir çar ve hasarı da çok yüksek. Basit ve etkili bir çar olarak kesinlikle Miss Fortune'u öneririm. Eğer biraz ADC biliyorsan veya öğrenmek istiyorsan cait ya da Jhin deneyebilirsin.

Sivir çok basit bir çar ancak hasarı yeterli değil. Miss Fortune gayet basit bir çar ve hasarı da çok yüksek. Basit ve etkili bir çar olarak kesinlikle Miss Fortune'u öneririm. Eğer biraz ADC biliyorsan veya öğrenmek istiyorsan cait ya da Jhin deneyebilirsin.
Jhin de ufak tefek trick ler var... 4. atışı bekletmek gibi, R sini de kolay kolay tutturabileceğini sanmıyorum. Üzerine gelen olursa da muhtemelen kendini koruyamaz.

Lucian Tristana hem kolay değil hem de late game de çok iyi deği bence, elo çok yüksek değilse de oyun hızlı bitmiyor. Jinx ve caitlyn hem early hem late game için güzel pickler.
Tris kasınca yok eder be reis. Üstüne mi geliyorlar R veya W at, adam mı kovalıcaksın W ile yetiş. mekanik desen yok Q basıp dümdüz vuruyorsun. Kule katili aynı zamanda, rakip base atarsa yersin kuleyi. Oyunu hızlı bitirir. Düşük eloda güzel seçim bence.

Tris kasınca yok eder be reis. Üstüne mi geliyorlar R veya W at, adam mı kovalıcaksın W ile yetiş. mekanik desen yok Q basıp dümdüz vuruyorsun. Kule katili aynı zamanda, rakip base atarsa yersin kuleyi. Oyunu hızlı bitirir. Düşük eloda güzel seçim bence.
Tris ve Lucian'ın hasar çıkarması için rakibe sürekli hasar vurması gerekiyor. Jinx ve Caitlyn oynanış olarak daha esnek. İkisinin de uzun menzilli saldırıları ve ultisi var. Bu sayede lane de agresif oynamadan da kalabiliyorlar. Tris ve Lucian'ın koridorda daha güçlü olduğu doğru ama autofill biri için lane'i kazanmaktansa stabil kalmak daha iyi diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı