LoL Başlangıç İçin Hero Önerisi

Kişiden kişiye değişir. Bana göre:
1-Caitlyn.
2-İllaoi.
3-Brand.
4-Thresh.
5-Fizz.

Garen
Cait
Ekko
Kennen ( para ile )
Sona
Şimdilik böyle bi liste yaptım. Sizce bunları mı alayım, yoksa en pahalıları seçip mavi öz yapıp marketten hero mu alayım? Öyle yap derseniz, kolay ve güçlü birkaç hero önerebilir misiniz?

Lux ve Ahri öğren challenger olursun

Bence biraz fazla kastın hocam. Şampiyonun hareketlerine, oynanışına vs. bak youtube'de videolar da var halledersin her türlü.

Bence biraz fazla kastın hocam. Şampiyonun hareketlerine, oynanışına vs. bak youtube'de videolar da var halledersin her türlü.
O zaman hepsini çevireyim heroların marketten bir hero alayım. Ne önerirsiniz?

O zaman hepsini çevireyim heroların marketten bir hero alayım. Ne önerirsiniz?
Hocam şimdi oyunun amacı her tür şampiyonu sizin envanterinizde bulundurmak zaten bu yüzden sınıf sınıf soruyor nişancı tank vs. Ben olsam şöyle açardım; caitlyn, garen, ziggs ya da brand ki bence ziggs, thresh, talon en sonda da mf geliyor zaten. Bunlar zaten başlangıç şampiyonlar oyun ilk başta bu yüzden öneriyor. Hem hepsini çevirip bir şampiyon almak da mantıklı değil 150'den fazla hero var bunlarla oynayabilirken neden bir hero alasınız ki değil mi? Sonra oynadıkça kasarsınız şampiyon kapsülleri vs. alırsınız her türlü.

Sağ olun yardımlarınız için.
Hocam bir de 6300 para veriyor bende yedekte 3900 var onları nasıl değerlendireyim sizce?

Benim önerim Lulu al. 107 seviyeyim 5 alt hesabım var ve çoğu Hero birkaç oyun oynadıktan sonra sıkıyor fakat Lulu. Aşkım... Moralimin en bozuk olduğu zamanlarda bile ctrl+1 spamlayıp moralimi düzeltebildiğim en şahane karakter. Diğer karakterler Lulu'nun yanında bir hiç kalır. Takımdaki dövüşçüye 5 kişinin arasında ultini verdiğinde gelen o müthiş tatmin olmuşluk hissi. Bu oyunu oynamamın tek sebebi Lulu. Lulu. Lulu...

Oyun içinde değerli olan karakterleri açmanı tavsiye ederim. Örnek vermek gerekirse Riven 4500 mavi öz isterken Garen 450 mavi öz istiyor açmak için (Mavi özleri yanlış hatırlıyor olabilirim ama rakamlar az çok buna yakın.) Kısacası ne kısa sürede oynayarak hızlıca ucuz karakterleri alabilirsin ama pahalıları almak daha da uzun sürer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…