Bence biraz fazla kastın hocam. Şampiyonun hareketlerine, oynanışına vs. bak youtube'de videolar da var halledersin her türlü.Garen
Cait
Ekko
Kennen ( para ile )
Sona
Şimdilik böyle bi liste yaptım. Sizce bunları mı alayım, yoksa en pahalıları seçip mavi öz yapıp marketten hero mu alayım? Öyle yap derseniz, kolay ve güçlü birkaç hero önerebilir misiniz?
O zaman hepsini çevireyim heroların marketten bir hero alayım. Ne önerirsiniz?Bence biraz fazla kastın hocam. Şampiyonun hareketlerine, oynanışına vs. bak youtube'de videolar da var halledersin her türlü.
Hocam şimdi oyunun amacı her tür şampiyonu sizin envanterinizde bulundurmak zaten bu yüzden sınıf sınıf soruyor nişancı tank vs. Ben olsam şöyle açardım; caitlyn, garen, ziggs ya da brand ki bence ziggs, thresh, talon en sonda da mf geliyor zaten. Bunlar zaten başlangıç şampiyonlar oyun ilk başta bu yüzden öneriyor. Hem hepsini çevirip bir şampiyon almak da mantıklı değil 150'den fazla hero var bunlarla oynayabilirken neden bir hero alasınız ki değil mi? Sonra oynadıkça kasarsınız şampiyon kapsülleri vs. alırsınız her türlü.O zaman hepsini çevireyim heroların marketten bir hero alayım. Ne önerirsiniz?
Sağ olun yardımlarınız için.Hocam şimdi oyunun amacı her tür şampiyonu sizin envanterinizde bulundurmak zaten bu yüzden sınıf sınıf soruyor nişancı tank vs. Ben olsam şöyle açardım; caitlyn, garen, ziggs ya da brand ki bence ziggs, thresh, talon en sonda da mf geliyor zaten. Bunlar zaten başlangıç şampiyonlar oyun ilk başta bu yüzden öneriyor. Hem hepsini çevirip bir şampiyon almak da mantıklı değil 150'den fazla hero var bunlarla oynayabilirken neden bir hero alasınız ki değil mi? Sonra oynadıkça kasarsınız şampiyon kapsülleri vs. alırsınız her türlü.
Dursun kenarda.Sağ olun yardımlarınız için.
Hocam bir de 6300 para veriyor bende yedekte 3900 var onları nasıl değerlendireyim sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.