LoL benzeri oyun önerisi

PortakalRaconu

Centipat
Katılım
13 Mayıs 2022
Mesajlar
59
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
16
Her derecelide script karşıma geliyor yüzsüzlük değil de nedir? Bu bir de bizim gibi el emeğiyle lig atlamaya çalışanların hakkına giriyorlar. Scriptin az olduğu LoL serveri ya da LoL tarzı önerebileceğiniz MOBA oyunları var mı? Hile engelinin fıs olmadığı oyuncunun değerli olduğu oyunun saçma sapan hilelerle boğuşmadığı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TR1 serveri ergenler tarafından istila edilmiş durumda. Bir maçım küfürsüz, scriptsiz geçmedi. 25-35 level arası hesabım gelişmeden EUW'ye geçtim. Maçları çok hızlı buluyor(TR1 sanki terk edilmiş yer gibi hissettiriyor), ping 50-60ms arası(değiyor) ve ortam bayağı iyi. Arada sırada oyun bağımlısı, 10 maç kaybedip ağır flame ve int yapanlar geliyor. Sohbet genellikle boş oluyor, İngilizce bilmene gerek yok.
 
Heroes of the Storm.

Blizzard hiç acımıyordu en başından beri hile işine. Şimdi üstüne Microsoft da eklendi...

Tarzı başka. Standart MOBA oyunlardan daha farklı. LoL ve/veya DOTA gibi istatistik kasalım, kill peşinden koşturalım tarzı bir oyun değil. Görev ve takım oyunu odaklı, takımdaki her bir bireye ihtiyaç duyduğunuz bir oyun.

Eğer biraz daha yavaş akan, daha sistematik ve objektif odaklı bir oyun arıyorsanız veya bu yapıya uyum sağlayabilirseniz, HOTS eğlenceli vakit geçirtir size. Tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı