LoL bir anda kötü oynamaya başlamak

Makaleler
2
2 yıldır LoL oynuyorum. Geçtiğimiz ay elmas 3 ligine kadar çıkabildim ama son 2 haftadır kötü oynamaya başladım. Lig düştüm normal maçlarda bile kötü oynuyorum artık. Daha önce buna benzer bir şey yaşamış olan var mı? Tekrar nasıl düzgün oynarım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynısı CS'de olmuştu hocam. 2 sene öncesinde arkadaşlarla iyi bir takımımız vardı hepimiz de iyi oynuyorduk. Bu aralar tekrar başlayalım dedik, aylardır oynamamıza rağmen dökülüyoruz maçlarda.

LoL çok sevdiğim bir oyun bende kötü oynamaya başlayınca sinirlenip quit atıyorum. 20 dakika ceza olduğu için oyunu bıraktım. Size tavsiyem hamleleriniz de acele etmeyin hangi karakteri oynuyosunuz ?

Sanırım sıkılmaya başlamışsın ve motive olamıyorsun oynarken ya da hayatında olumsuz bazı kafana takılan durumlar yaşıyor olabilirsin, biraz ara ver başka oyunlar oyna, tavsiyem rekabete dayalı olmayan oyunlara yönelmen bu süreçte.

Bende Valorant'ta yaşamıştım 1 hafta ara verdim, dışarı çıktım, spor yaptım vs geri dönünce gerçekten 3 rank atladım.

Kötü oynamaktan kastınız nedir? Totem mi atmıyorsunuz? Skill mi tutturamıyorsunuz? CS'i almak için son ana kadar beklemeden minyona mı vuruyorsunuz? Tilt olup fightlara mı gelmiyorsunuz? Olay nedir yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…