LoL bir anda kötü oynamaya başlamak

2 yıldır LoL oynuyorum geçtiğimiz ay Elmas 3 ligine kadar çıkabildim. Ama son 2 haftadır kötü oynamaya başladım. Lig düştüm normal maçlarda bile kötü oynuyorum artık. Daha önce buna benzer bir şey yaşamış olan var mı ? Tekrar nasıl düzgün oynarım ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kötü oynamaktan kastınız nedir? Totem mi atmıyorsunuz? Skill mi tutturamıyorsunuz? CS'i almak için son ana kadar beklemeden minyona mı vuruyorsunuz? Tilt olup fightlara mı gelmiyorsunuz? Olay nedir yani?
Aynısını pubgde ben yaşadım, Hergün pubg oynuyordum 5-6 saat garip bir şekilde, Farkedemediğimden dolayı bi kötü oynadım
-1Ay ara verdim 4x ve 6X sprey atamıyordum ama şimdi sprey dışında daha iyidim.
2gün içindede spreyi tamamlayıp daha iyi oynadım, normalden

2 yıldır LoL oynuyorum. Geçtiğimiz ay elmas 3 ligine kadar çıkabildim ama son 2 haftadır kötü oynamaya başladım. Lig düştüm normal maçlarda bile kötü oynuyorum artık. Daha önce buna benzer bir şey yaşamış olan var mı? Tekrar nasıl düzgün oynarım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu durumu ben Valorant'ta yaşamıştım 2 ay oynamadım 2 ayın ardından 20 kill üstü aldım neredeyse her maçta.

Biraz ara vermek iyi gelecektir herkesin dediği gibi ama mental olarak kötü oynadığını kabullenmemek daha iyi benim deneyimlerime göre. Hata yaptığında diğer rollerdekilerin hata yaptığını vs düşünürsen daha iyi oynarsın. Kendini ispatlayacak bir şeyler yap aramda vs sonra tekrar dene.

Akıl sağlını kaybediyorsun. Bütün lol oyuncularının tek bir sefer bile olsa yaşadığı dönemler bunlar. İki lobiye çağır iki mikrofona bağır sorunun garanti çözülür. Arada sırada olabiliyor böyle şeyler. Özellikle kafana level 3'de 300 vuran Nidalee mızrağını yediğin zaman.

S2'den beri oynuyorum senin dediğin durumları her sezon 1 kere yaşarım, 1-2 hafta ara ver canın çok LoL oynamak istediğinde oyuna gir istekli bir şekilde daha iyi oynarsın ben öyle yapıyorum.

Biraz ara verin, dizi film izleyip kafanızı dağıtın. Kesin bir çözüm olmayabilir fakat inanın iyi gelecektir.
Deneyeceğim hocam.
Valorant'ta aynı durumu yaşamıştım.
1 ay boyunca oyuna ara verip daha sonrasında tekrar başlayıp daha iyi bir aime sahip oldum.
Biraz kafanı dağıtıp LOL'den uzaklaşmayı deneyebilirsin.
Bende onu düşünüyordum. LP erimesin diye bugün 2 maç daha attım 28 gün uzak kalacağım.
Bende de aynısı CS'de olmuştu hocam. 2 sene öncesinde arkadaşlarla iyi bir takımımız vardı hepimiz de iyi oynuyorduk. Bu aralar tekrar başlayalım dedik, aylardır oynamamıza rağmen dökülüyoruz maçlarda.
Siz yeteneklisinizdir :D
yavaş yavaş çoküyorsun.
1Ay ara ver.
-Mesela ben 4günde 1 valo oynarım ve günde 8saat tam oynarım

Sanırım öyle oluyor :(
Kötü oynamaktan kastınız nedir? Totem mi atmıyorsunuz? Skill mi tutturamıyorsunuz? CS'i almak için son ana kadar beklemeden minyona mı vuruyorsunuz? Tilt olup fightlara mı gelmiyorsunuz? Olay nedir yani?
Bildiğiniz kötü oynamak. Lane de dalıyorum bazen bir bakıyorum rakip ikilemiş. Sırf bu yüzden orman oynamıyorum 2 gündür.

Deneyeceğim hocam.

Bende onu düşünüyordum. LP erimesin diye bugün 2 maç daha attım 28 gün uzak kalacağım.

Siz yeteneklisinizdir :D

öyle oluyor :(

Bildiğiniz kötü oynamak. Lane de dalıyorum bazen bir bakıyorum rakip ikilemiş. Sırf bu yüzden orman oynamıyorum 2 gündür.
Smurf hesap açıp acemileri ezin, keyif alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı