Konuyu baştan sona kadar okudum, o kadar bilgi kirliliği var ki eger konuyu sonradan okuyan olursa diye bu işin içinde olan birisi olarak konuya açıklık getirmek istiyorum.
• Bot olarak nitelendirdiginiz hesaplara fresh hesap deniliyor ve %99'u özel olarak hazırlanmış yazılımlarla otomatik olarak kasılıyor.
• Intro dediğimiz botlara karşı atılan oyunlar hesabın MMR'ına etki etmiyor.
• Piyasadan standart olarak aldığınız 30 level unranked hesapların MMR'ını booster falan arttirmiyor, genelde hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı MMR'a sahip oluyor.
• Ayni şekilde piyasadan aldığınız hesaplar haricinde bir de "handmade" olarak nitelendirilen yani elle kasılmış hesaplar oluyor ki bu hesaplar öbürlerine nazaran daha pahalı çünkü MMR'ları yüksek.
• Piyasadan aldığınız standart unranked hesaplarda ise direkt ranked girmek yerine 5-6 maç normal oyun atıp MMR stack dedikleri olayı yapıyorlar. Bunun dışında ghost hesap vs tarzı birkaç çeşit hesap daha var ama genel mantık bu şekilde.
• Bunlara ek olarak her hesabin kendi gizli MMR puanı vardır, bunu da aşağıya linkini verdiğim siteden kontrol edebilirsiniz. TR sunucusu haricinde tüm sunucularda çalışıyor diye biliyorum.
Find out your hidden MMR in League of Legends. The original site for looking up a summoner's MMR and Elo rating in ranked, normal, and ARAM.
euw.whatismymmr.com