LoL Build Nasıl öğrenilir?

PazaniL

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2020
Mesajlar
829
Çözümler
3
Arkadaşlar LoL'e başlayalı 1-2 ay oldu önceden de açmıştım hesap fakat arada bir giriyordum yani arkadaşlarla falan yani. Bilmiyordum oyunu tam şu an. Bayağı şeyi biliyor gibiyim. 1-2 aydır işsiz gibi oynadım, izledim 60 level oldum. Main 100k oldu fakat tek eksiğim kaldı Build sistemi ezber ilerliyorum rünleri de hatta tam bilmiyorum onu da ezber ilerliyorum. Main Mordekaiser top da oynuyorum arada mid Yasuo, Yone ve Veigar gibi karakterler zevk veriyor. ADC oynayamıyorum sevmiyorum her neyse dediğim gibi Build hakkında pek bilgim yok. Ezber ilerliyorum sayılır. Fazla bilmiyorum. Ad saldırı gücü, AP büyü hasarı vb. nasıl öğrenebilirim ben bu sistemi yardımcı olur musunuz?
 
Arkadaşlar LoL'e başlayalı 1-2 ay oldu önceden de açmıştım hesap fakat arada bir giriyordum yani arkadaşlarla falan yani. Bilmiyordum oyunu tam şu an. Bayağı şeyi biliyor gibiyim. 1-2 aydır işsiz gibi oynadım, izledim 60 level oldum. Main 100k oldu fakat tek eksiğim kaldı Build sistemi ezber ilerliyorum rünleri de hatta tam bilmiyorum onu da ezber ilerliyorum. Main Mordekaiser top da oynuyorum arada mid Yasuo, yone ve Veigar gibi karakterler zevk veriyor. ADC oynayamıyorum sevmiyorum her neyse dediğim gibi Build hakkında pek bilgim yok. Ezber ilerliyorum sayılır. Fazla bilmiyorum. Ad saldırı gücü, ap büyü hasarı vb. nasıl öğrenebilirim ben bu sistemi yardımcı olur musunuz?

YouTube üzerinden oynamak istediğin karakterleri oynayan insanların "rehber" tarzı videolarını izle ya da "şu karaktere karşı nasıl oynanmalı/ne alınmalı" gibi videoları neredeyse hepsinin kanalında en az 3-5 tane var. Onlardan öğrenebilrisin.
 
Hangi karakterin suikastçi hangisinin dövüşçü vb. olduğunu öğrenip oyundaki karşı karakterlere göre build dizmen lazım. Bu zamanla oturacak bir şey. Mesela karşıda çok AP karakter varsa büyü direnci, çok AD varsa zırh kasman lazım gibi.
 
Hangi karakterin suikastçı hangisinin dövüşçü vb. olduğunu öğrenip oyundaki karşı karakterlere göre Build dizmen lazım. Bu zamanla oturacak bir şey. Mesela karşıda çok ap karakter varsa büyü direnci, çok ad varsa zırh kasman lazım gibi.

Peki rün nasıl yapabilirim?
 

Geri
Yukarı