LoL Client %100 GPU kullanımı

omer61616161

Hectopat
Daha fazla  
LoL Client'im açıkken, GPU kullanımım 100 olup 20'lere düşüyor. 2-3 saniyede bir tekrarlanıyor. Acaba sıkıntı ne olabilir?

LoL Client'im açıkken, GPU kullanımım 100 olup 20'lere düşüyor. 2-3 saniyede bir tekrarlanıyor. Acaba sıkıntı ne olabilir?
Cs Go yu açıp denedim fakat böyle bir sorunla karşılaşmadım
1660 ti
16 gb ram
i7 10750h
sistemim budur.
Sisteminiz nedir tam olarak?
1660 ti
16 gb ram
i7 10750h
sistemim budur. fakat bunun sistemle alakalı bir şey oldugunu sanmıyorum. hiçbir sistemde lolün hele ki clientin yüzde 100 kullanılmaması gerek.

Bu bir sorun değil hocam? Kullanmaya devam edebilirsiniz. Hatta tasarruf modunu da açın. Tatlı efektler ekliyor Client'e.
Anomali içeren her şey benim için sorundur kardeşim. Witcher 3 mü oynuyorum ki GPU yüzde yüz kendini kullansın? Oyunda bile değilim sadece client açıkken bu değer böyle.

Anomali içeren her şey benim için sorundur kardeşim. Witcher 3 mü oynuyorum ki GPU yüzde yüz kendini kullansın? Oyunda bile değilim sadece client açıkken bu değer böyle.
Kafana takmaya devam edebilirsin. Bir süre sonra maksadının aksiyle tokadı yersin dostum. Sana söyleyebileceğim tek şey bu bir sorun değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı