LoL "critical error" hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

ahwtx

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 gb
Ekran kartı
4070 12 GB OC
İşlemci
5 7600x
Dün gece halihazırda oynarken şampiyon seçiminden sonraki clienta girmedi asıl oyunun olduğu yani.
A critical error hatası verdi, normal bir hatadır diye umursamadım ve oyunun bitmesini bekledim AFK attı.
Bir maç daha girdim aynı şey oldu dün gece az çok YouTube videolarından çözmeye çalıştım fakat yapamadım az önceden beridirde deniyorum fakat olmuyor.
Özel oyunda clienta geçmiyor bu görselde kalıyor tıkladığımda hiçbir şey olmuyor.
Şu an oyunu sildim tekrar yüklüyorum.
Not: Forumda gezindim fakat bir çözüm bulamadım.

1737302056505.png

Dün gece halihazırda oynarken şampiyon seçiminden sonraki clienta girmedi asıl oyunun olduğu yani.
A critical error hatası verdi, normal bir hatadır diye umursamadım ve oyunun bitmesini bekledim AFK attı.
Bir maç daha girdim aynı şey oldu dün gece az çok YouTube videolarından çözmeye çalıştım fakat yapamadım az önceden beridirde deniyorum fakat olmuyor.
Özel oyunda clienta geçmiyor bu görselde kalıyor tıkladığımda hiçbir şey olmuyor.
Şu an oyunu sildim tekrar yüklüyorum.
Not: Forumda gezindim fakat bir çözüm bulamadım.

Eki Görüntüle 2401809

League of Legends istemcisini açın.Sağ üst köşedeki dişli simgesine tıklayın.Dosyaları Onar seçeneğini bulun ve işlemi başlatın.Onarma işlemi tamamlandıktan sonra oyunu tekrar çalıştırın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı