LoL destek faydasını görüyor musunuz?

Glarious0

Hectopat
Selamlar. Riot'a 10 yakın bilet atmışlıgım var, her seferinde oyunla ilgili sorunlarım olduğu an bulamazsam bilet atiyorum, şimdi konuya geçeyim: Her bilet attıgımda hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar, benim için faydasını görmedim belki siz yardımcı oldugunuz mu olmadıgınız mı merak ediyorum, aynı şekilde karşılaşılan var mı? Kostüm iadesi istedim ona bile yardım etmediler.

Attığım her bilete güzel yanıtlar geliyor. Hiç bir bilet attıktan sonra sıkıntı yaşamadım, düzgün cevaplar geldi.
Riot kadar oyuncusuyla ilgilenen destek ekibi görmedim. Kendime buradan sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum. Genelde küfür edilen her maçtan sonra destek talebi açıyorum efendim. Herhangi bir oyun içi problemimi danışabiliyorum. Eksik RP olunca üzerini tamamlıyorlar. Be mesajları genelde çok sevimli oluyor. Keşke kitlesi de öyle olsa 😀

Valorant'a eski bilgisayarımda giremiyordum. Adamlar hiç karşılaşmadıkları bir hata mesajıyla karşılaşıyorlardı. Benim sayemde onu da eklediler. Windows sürümünüz Riot oyunlarını oynamak için escrow olmamalıymış onu öğrendim. Bir de arada 15-20 RP eksik kalıyor. Ticket gönderiyorum 1 saatte geliyor.

Buyurun bir örneği:

Screenshot_20211223-165254_Chrome.jpg

Lol ekibi iyi de valorant ekibi bir tuhaf :) Önceki makinemde win 8.1 kuruluydu sorunsuz oynuyorduk sonra bir patch attılar oyuna girememeye başladık. Win 7 win 10 kullanan arkadaşlarım giriyor oyunda sorun yok lakin ben giremiyordum. Sonra araştır araştır yabancı forumlarda da o sorun vardı. Desteğe ilettik yok ekran kartı güncelle yok kaldırmıyordur vs. anlattı anlattı :) Bir kaç mailleşme sonunda en alta şunu yazmış minik şekilde sana iyi bir haberimiz var eğer bunlar değilse bizim minik bir hatamız güncelleme de olmuş olabilir demişti :) Sonraki patch düzelmişti. Gerçekten riot ekibi desteği iyi ama ben seviyorum.

Riot kadar oyuncusuyla ilgilenen destek ekibi görmedim. Kendime buradan sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum. Genelde küfür edilen her maçtan sonra destek talebi açıyorum efendim. Herhangi bir oyun içi problemimi danışabiliyorum. Eksik rp olunca üzerini tamamlıyorlar. Be mesajları genelde çok sevimli oluyor. Keşke kitlesi de öyle olsa 😀

Steam der susarım.

Selamlar. Riot'a 10 yakın bilet atmışlıgım var, her seferinde oyunla ilgili sorunlarım olduğu an bulamazsam bilet atiyorum, şimdi konuya geçeyim: Her bilet attıgımda hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar, benim için faydasını görmedim belki siz yardımcı oldugunuz mu olmadıgınız mı merak ediyorum, aynı şekilde karşılaşılan var mı? Kostüm iadesi istedim ona bile yardım etmediler.

Yazdığımda otomatik mesaj gelmesi kanser ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı