LoL DirectX dosyalarını bozuyor.

İşletim sistemi
Windows 10

EnYaKa

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, son bir kaç gündür LoL oynamaya çalıştığımda oyun donuyor ve sürücüyü bozuyor. Şampiyon seçim ekranından sonra yüklenme ekranına kadar sıkıntı yok. Fakat yüklenme bitip oyun açıldığında 1-2 saniye sonra oyun tamamen donuyor ve kendini kapatıyor. Tekrar bağlanmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum:

lol.PNG

Başka oyunlara girmeye çalıştığımda ise DirectX hatası veriyor. Dxdiag normalde bu şekilde gözüküyor:

default.PNG

Oyun çöktükten sonra bu hale geliyor:

dxdiag.PNG

Ekran kartı sürücülerimi tamamen silip baştan kurdum fakat bir şey değişmedi.

Merhabalar, son birkaç gündür LOL oynamaya çalıştığımda oyun donuyor ve sürücüyü bozuyor. Şampiyon seçim ekranından sonra yüklenme ekranına kadar sıkıntı yok. Fakat yüklenme bitip oyun açıldığında 1-2 saniye sonra oyun tamamen donuyor ve kendini kapatıyor. Tekrar bağlanmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum:

Eki Görüntüle 517848

Başka oyunlara girmeye çalıştığımda ise DirectX hatası veriyor. Dxdiag normalde bu şekilde gözüküyor:

Eki Görüntüle 517846

Oyun çöktükten sonra bu hale geliyor:

Eki Görüntüle 517847

Ekran kartı sürücülerimi tamamen silip baştan kurdum fakat bir şey değişmedi.

DirectX tekrardan kurdun mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı