Rehber LoL düşük elodan çıkma

Evet işte bu bahsettikleriniz bu eloda geçerli değil düşük elodan çıkmak için son kısımda yazdığım gibi Altından sonrası için bunları unutmak gerekiyor.

Akıl ve ruh sağlığını seven LOL oynamasın usta. Diaya çıkana kadar kanser oldum, her maç kendini faker sanan yasuocular, katarinacılar... Chat'de bitmek bilmeyen ailevi ve dini küfürler... Daha ne desem bilemiyorum.

Hocam viktorun mobillik yerini anlayamadım sadece viktor mobilse kata uçuyor

Hocam viktorun mobillik yerini anlayamadım sadece viktor mobilse kata uçuyor
Katarina ve Viktor farklı sınıfta hocam biri suikastçı biri büyücü kendi sınıfında Viktor mobil bir karakter. Mobil olmayan suikastçı karakter yok sanırım.

Katarina ve Viktor farklı sınıfta hocam biri suikastçı biri büyücü kendi sınıfında Viktor mobil bir karakter. Mobil olmayan suikastçı karakter yok sanırım.
Yinede viktora mobil diyemeyiz herhangi bir atılma skili yok tek sejuani gankine zac vi gibi karakterlere ölür sylas gibi zed gibi arkaya atılamaz mobillik sadece hareket hızı değil.

Yinede viktora mobil diyemeyiz herhangi bir atılma skili yok tek sejuani gankine zac vi gibi karakterlere ölür sylas gibi zed gibi arkaya atılamaz mobillik sadece hareket hızı değil.
Haklısın

Liginiz nedir?

Okumadan veya okuyup anlamadan anti tez üretiyorsunuz ama yazıda belirttiğim gibi "benim kullandığım" yani bu demek oluyor ki bu şekilde bu liglerden biri çıkabilmiş işe yaramış ve kesin bir anlam ifade etmiyor ben kullanmışım ve işe yaramış herkesde işe yarıyor anlamına gelmiyor. Yazının başında deneyebilirsiniz yazıyor bunu yapmadan oynayamazsınız değil.

En az 3 defa "düşük ligde ..." diye ifade ettim, bu karakter her zaman böyle kasılır veya oyun hep böyle oynanır anlamına gelmiyor.

Yazının anafikri bu liglerden tek başına çıkılabileceği, duo olmadan oynanmayacağı değil.

Lütfen okuyup anlamaya çalışıp ona göre tartışalım insana "ben ne yazdım acaba" diye sorgulatmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…