LoL Düşük FPS Sorunu

tturkyilmazz

Decapat
Bir bilgisayarcı yardımıyla yeni bir bilgisayar topladım. İnanın neredeyse hiç anlamıyorum bilgisayardan. 5 bin liraya yakın bir ücret ödedik. Parçaları o tavsiye etti biz seçtik, genelde kulağımıza gelmiş bilinen parçaları tercih ettik.

Sanırsam iyi bir bilgisayar oldu ancak, LoL'de 3 FPS alıyorum arkadaşlar. Gerçekten anormal bir durum söz konusu. Bilgisayarın kurulumunu yaptığından bahsetti. Zaten İzmir Buca'dayız. Altyapı problemi var telefondan bağladım interneti. Oyunu indirdik kurduk. Gerçekten 3 FPS alıyorum.

Youtube'deki bütün videoları izledik FPS arttırma adına. Ulaştığımız FPS en düşük ayarlarda 9 oldu. bilgisayarda ne var ne yok nasıl göstereceğimi bilmiyorum. Hani parçalarıdır vs. En başta o konuda yardımcı olursanız bilgisayarın parçalarını resim olarak buraya atarım.

Ardından da sorunu çözmeme yardımcı olursanız sevinirim. Kötü hissediyorum gerçekten bir problem olmalı. Bu bilgisayarı LoL oynamak için topladık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün sürücelerin updatelerini yaptınız mı? Ayrıca yeni sistemin bazı parçaları problemli olabilir mesela ekran kartın yanlış takılmış ya da tamamen oturtulmamış veya takılmış ama 8pin kablosu unutulmuş olduğu için bilgisayar onboard üzerinden çalışıyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı