LoL düşük FPS veriyor

Silis Valenigo

Centipat
Daha fazla  
Normalde antrenman modunda 200 FPS sabit alırken maça girince 100 FPS anca görüyorum donanımla alaklı değil izlediğim bir YouTuber'da da aynı sıkıntı vardı sistemi iyi olmasına rağmen düşük FPS alıyordu birkaç gün öncesine kdar böyle bir sıkıntı yoktu şimdi neden olduğunu da anlamadım LoL'den kaynaklıdır diye tahmin ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Antrenman modunda sadece sizin karakterinizin yükünü işlemciye verdiğiniz için fps'iniz daha yüksek gelebilir. Benim de antrenman modunda 400 500 FPS alırken oyun içinde 250 300 FPS alıyorum. ARAM'da iken 700 küsür FPS alan ben normal maçta 200'lere kadar düşüyor.

Hocam dediğiniz doğrudur illaki aynı durum CS'de de vardı botları falan işlemicden alıyordu fakat bu başka bir şey normalde 500 garanti alırken bu aralar ne olduysa 100 FPS göremiyorum. LoL'un optimizasyonuyla ilgili olduğunu tahmin ediyorum konuyu açma sebebimde bir çözümü olan veya sıkıntının neden olduğunu bilen varsa yardımcı olur şeklindeydi geçicidir diye tahmin ediyorum

Hocam dediğiniz doğrudur illaki aynı durum CS'de de vardı botları falan işlemicden alıyordu fakat bu başka bir şey normalde 500 garanti alırken bu aralar ne olduysa 100 FPS göremiyorum. LoL'un optimizasyonuyla ilgili olduğunu tahmin ediyorum konuyu açma sebebimde bir çözümü olan veya sıkıntının neden olduğunu bilen varsa yardımcı olur şeklindeydi geçicidir diye tahmin ediyorum
Riot'a ticket atın lütfen.

Arkadaşlar hepinizden çok özür diliyorum tamamen benim hatam abim birkaç gün önce PC'yi güç tasarrufuna almış bende yeni fark ettim konuyu kapatıyorum ilgilenenlere teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı