LoL düşük LP veriyor

Kerembzd19

Kilopat
Arkadaşlar, gördüğünüz gibi son ranked winlerim 16, 13 ve 12 LP. Niye böyle? Kaybedince de -21 LP aldım.

Desktop Screenshot 2021.08.26 - 16.20.08.49.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapman gereken tek şey var. Oyunu taşıyabilecek şampiyonu oynaman.

Mesela ben sadece Brand oynuyorum. İyi oynadığımı düşünüyorum; çünkü bütün hesaplarım Gümüş 4 iken, yeni kastığım hesaba rakibe Altın-Plat adam atıyor. Brand ile %68 WR. Genel %56.

Böyle devam edersem, Gümüş başlatır, 10/10 yaparsam Altın-4 olurum.

Ya yeni hesap açıp taze hesap kasacaksın, ya da dediğim gibi, taşıyan sampiyonlar oynayacaksın.

Yapman gereken tek şey var. Oyunu taşıyabilecek şampiyonu oynaman.

Mesela ben sadece Brand oynuyorum. İyi oynadığımı düşünüyorum; çünkü bütün hesaplarım Gümüş 4 iken, yeni kastığım hesaba rakibe Altın-Plat adam atıyor. Brand ile %68 WR. Genel %56.

Böyle devam edersem, Gümüş başlatır, 10/10 yaparsam Altın-4 olurum.

Ya yeni hesap açıp taze hesap kasacaksın, ya da dediğim gibi, taşıyan sampiyonlar oynayacaksın.
Oyunu taşısan bile ne yazıkki takımdakiler feedliyorsa kaybetme olasılığın var.

@Jon1Snow Yani. Şuan 6. hesabı kasıyorum. Bu çar çok iyi başlamıştım, oyunuma gelenlerin en kötüleri Plat-2 seviyesinde. Elmas bile gelmişti.

Ama artık o kadar çok aptal sürülerini vermeye başladı ki. 28 leveldeyken çar nasıl ELO Hell'e girebilir ya. %80 WR varken, takıma gelenler yüzünden %55'e kadar düştü. Altın-3 adamlar geliyor. Tekrar Gümüş ELO'ya düşüyoruz. Bu kastığım çarda tekrar düşerse, LoL falan oynamam bir daha.

Her maçı istisnasız ben taşımak zorundayım. Ben taşıyamıyorsam, hiç kimse taşımıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı