LoL EU West'e geçişler kapandı mı?

Selamlar, bugün çok kanser oldum EU West'e geçme kararı aldım. Parası neyse verip geçeceğim artık.
Ancak hesap kısmına geldiğimde RP ile server değiştirme satın alıyorduk. Sanırım o kalkmış. Hesap server değişimini nasıl yapacağız?
Hocam sakin olun yarına geçer arada bana da oluyor.

Geçecek değil ya cidden pre giriyorum adamla gitti bilmediği Lux'u aldı q tutturamadı.
Birisi soloda feedliyor sonra niye feedliyorsun diye sorunca gelip bizim lanede feedliyor.
Diğerinin anasına küfrediyor diğeri diyor ben buna oyun vermem.
Birinin haritası yok bildiğin SS falan atıyoruz adam haritayı kullanmıyor ayarlardan falan kapatmış sanırım.
Adam 7 defa ölmüş kule altı beklemiyor 6/0/4 giden adama dalıyor.

Mağaza bölümünde küçük yuvarlak bir ikon var hesap alımları tarzı bir şey yazar üstüne gelince. Artık mavi öz ile alınıyor server değişimi.
Ben giriyorum dediğiniz yere orada yok. Eskiden vardı. Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Edit: Sadece sihirdar adı değişimi satın alımı var.

Ben giriyorum dediğiniz yere orada yok. Eskiden vardı. Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Edit: Sadece sihirdar adı değişimi satın alımı var.
Geçen baktığımda vardı, şimdi girdim bende de gözükmüyor. Arada bir Riot hesap aktarımlarını kapatıyor, ona denk gelmişsin.

Eğer "High Plat" veya üstü değilseniz hiçbir şey değişmeyecek. Hatta Elmas 4 olduğunuzda oradaki elohellde de takılma ihtimaliniz var. İnsanlar EUW'u ne sanıyor bilmiyorum ama TR ile arasında pek fark yok. Sezon 2'den beri belli aralıklarla 1600 saatten fazla EUW'da oynamış biri olarak söylüyorum bunu.

Neye başladığınız fark etmez. Her yerde yeteneksiz veya toxic bir kitle olacaktır. Önemli olan oyundan zevk alıp almamanız. Eğer zevk alıyorsanız oyununuzu geliştirip daha yüksek liglere çıkarsınız zaten. Ama insan zevk almadığı oyunda niye daha yükselmeye çalışsın ki? Eğer LoL'den keyif alıyorsanız buraya birkaç YT kanalı bırakıyorum. Hatta ilginizi gerçekten çektiyse çoğunun kendi sitesi ve sitelerinde onlarca rehber videosu var. Kendinizi geliştirmenize epey yardımcı olur.

Ben kendimin yeterince iyi oynadığına inanıyorum.
Birçok oyun içi taktiği falan biliyorum ama adam bilmiyor.
Yanımdaki supporta minyonlara vurma lane otomatik pushlanacak kendi kendine her tur büyüyecek diye bırakıyorum. Adam illaki vuracak o minyona.
Bıraksa 30-40 tane minyon otomatik pushlayacak. Anlatamıyorsun adama.
Yani benim oyundaki trickleri bilmeyen biri sen uygulasan bile bir şey yapamayacak.
Ya eğlencesine oynayacaksın bu oyunu ya da elo boost yapacaksın ya da kanser olacaksın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı