K1ng06 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 351 Makaleler 5 Çözümler 1 17 Kasım 2021 #1 LoL'daki EUW hesabımda oyun İngilizce. Bunu nasıl Türkçe yapabilirim?
Çözüm Yehetto 17 Kasım 2021 "C:\ProgramData\Riot Games\Metadata\league_of_legends.live" klasöründe bulunan "league_of_legends.live.product_settings" isimli YAML dosyasını açın. Burada bulunan yazıyı "locale: "tr_TR" yapın.
"C:\ProgramData\Riot Games\Metadata\league_of_legends.live" klasöründe bulunan "league_of_legends.live.product_settings" isimli YAML dosyasını açın. Burada bulunan yazıyı "locale: "tr_TR" yapın.
Shura_Sama019 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 578 Çözümler 1 17 Kasım 2021 #2 Türkçe yapamazsınız diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 17 Kasım 2021 #3 Hocam EUW sunucusuna nasıl geçtiniz. Artı 0 Eksi
Sardunya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 450 Çözümler 2 17 Kasım 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 17 Kasım 2021 #5 "C:\ProgramData\Riot Games\Metadata\league_of_legends.live" klasöründe bulunan "league_of_legends.live.product_settings" isimli YAML dosyasını açın. Burada bulunan yazıyı "locale: "tr_TR" yapın. Artı 4 Eksi Çözüm
"C:\ProgramData\Riot Games\Metadata\league_of_legends.live" klasöründe bulunan "league_of_legends.live.product_settings" isimli YAML dosyasını açın. Burada bulunan yazıyı "locale: "tr_TR" yapın.
KS KS K1ng06 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 351 Makaleler 5 Çözümler 1 17 Kasım 2021 #6 Yehetto dedi: "C:\ProgramData\Riot Games\Metadata\league_of_legends.live" klasöründe bulunan "league_of_legends. Live. Product_settings" isimli yaml dosyasını açın. Burada bulunan yazıyı "locale: "tr_tr" yapın. Eki Görüntüle 1217799 Genişletmek için tıkla... Peki bunu değiştirmek ban sebebi olabilir mi? Sardunya dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O yöntemi denedim çalışmıyor yine İngilizce oluyor oyun. Artı 0 Eksi
Yehetto dedi: "C:\ProgramData\Riot Games\Metadata\league_of_legends.live" klasöründe bulunan "league_of_legends. Live. Product_settings" isimli yaml dosyasını açın. Burada bulunan yazıyı "locale: "tr_tr" yapın. Eki Görüntüle 1217799 Genişletmek için tıkla... Peki bunu değiştirmek ban sebebi olabilir mi? Sardunya dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O yöntemi denedim çalışmıyor yine İngilizce oluyor oyun.
Shura_Sama019 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 578 Çözümler 1 17 Kasım 2021 #7 K1ng06 dedi: LoL'daki EUW hesabımda oyun İngilizce. Bunu nasıl Türkçe yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Neden EUW serverına geçtiniz ki zaten TR serverındaki toxic kitle burada da var. Artı 0 Eksi
K1ng06 dedi: LoL'daki EUW hesabımda oyun İngilizce. Bunu nasıl Türkçe yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Neden EUW serverına geçtiniz ki zaten TR serverındaki toxic kitle burada da var.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 18 Kasım 2021 #8 K1ng06 dedi: Peki bunu değiştirmek ban sebebi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Değil, 11.5 senenin üzerinde LoL oynuyorum. Türkçe geldiğinden beri oyunu İngilizce'ye çevirip oynuyorum, LoL'ü daha Türkçe oynamadım neredeyse 12 senedir (yaklaşık 9 sene önce çıktı Türkçe desteği). Artı 0 Eksi
K1ng06 dedi: Peki bunu değiştirmek ban sebebi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Değil, 11.5 senenin üzerinde LoL oynuyorum. Türkçe geldiğinden beri oyunu İngilizce'ye çevirip oynuyorum, LoL'ü daha Türkçe oynamadım neredeyse 12 senedir (yaklaşık 9 sene önce çıktı Türkçe desteği).
Lord of Black Hectopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 40 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #9 Hocam bunu nasıl yapıyoruz yeni istemcide? Bir türlü beceremedim. Sıralama nasıl olacak tam olarak? Artı 0 Eksi
Slim Roethlisberger Megapat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 13 30 Mart 2022 #10 Lord of Black dedi: Hocam bunu nasıl yapıyoruz yeni istemcide? Bir türlü beceremedim. Sıralama nasıl olacak tam olarak? Genişletmek için tıkla... yukarıda anlatılanları benim attığım görseldeki işaretlere göre düzeltin. Hepsi "tr_TR" olsun Yehetto dedi: "C:\ProgramData\Riot Games\Metadata\league_of_legends.live" klasöründe bulunan "league_of_legends.live.product_settings" isimli YAML dosyasını açın. Burada bulunan yazıyı "locale: "tr_TR" yapın. Eki Görüntüle 1217799 Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Inked1637163341458_LI.jpg 48,5 KB · Görüntüleme: 874 Artı 0 Eksi
Lord of Black dedi: Hocam bunu nasıl yapıyoruz yeni istemcide? Bir türlü beceremedim. Sıralama nasıl olacak tam olarak? Genişletmek için tıkla... yukarıda anlatılanları benim attığım görseldeki işaretlere göre düzeltin. Hepsi "tr_TR" olsun Yehetto dedi: "C:\ProgramData\Riot Games\Metadata\league_of_legends.live" klasöründe bulunan "league_of_legends.live.product_settings" isimli YAML dosyasını açın. Burada bulunan yazıyı "locale: "tr_TR" yapın. Eki Görüntüle 1217799 Genişletmek için tıkla...