LOL FPS sorunu ve işlemci sorunu

Birader98

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba LOL'da 50 FPS geçemiyordum. Oyun başında 120 FPS ile başlasam bile fan sesi gelmeye başladıktan sonra FPS 30 sınırına düşüyordu. En yüksek işlemci durumunu %100'den %80 indirince FPS'im artık 100'den aşağıya inmez oldu ve fan sesi duymuyorum bunun sebebi ne olabilir? Bir anda FPS sorunum çözüldü ve her şeyi yapmıştım en düşük ayarlara almıştım bütün özellikleri, sesi kapattığım halde en düşükte bile 30 FPS alıyorken şu an orta grafik ayarlarında 90 FPS alabiliyorum. Bunun işlemci durumunu düşüğe almamda ki yararını açıklayabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen sıkıntınızı bilmiyorum ama lolün optimizasyon sorunları çok fazla
Şaka galiba bu?
Merhaba LOL'da 50 FPS geçemiyordum. Oyun başında 120 FPS ile başlasam bile fan sesi gelmeye başladıktan sonra FPS 30 sınırına düşüyordu. En yüksek işlemci durumunu %100'den %80 indirince FPS'im artık 100'den aşağıya inmez oldu ve fan sesi duymuyorum bunun sebebi ne olabilir? Bir anda FPS sorunum çözüldü ve her şeyi yapmıştım en düşük ayarlara almıştım bütün özellikleri, sesi kapattığım halde en düşükte bile 30 FPS alıyorken şu an orta grafik ayarlarında 90 FPS alabiliyorum. Bunun işlemci durumunu düşüğe almamda ki yararını açıklayabilir misiniz?
Dostum fan bozulmuş olabilir. MSI Afterburner programını indir ODS kısmını aç deneme oyununa gir. Oradan işlemci, ekran kartı sıcaklıklarına bak. Kullanımlara falanda bak eğer yapabilirsen ekran görüntüsü alıp burada paylaş.

Yok yok ciddi.

Coronadan dolayı önce server sorun oldu. Sonrasında serverı düzeltelim derken client sorunu çıktı.

Hatta en son kopmaları düzelteceklerdi ama hala kopmalar oluyor.

Kısaca çok oynandığından çok sorun oluyor.

Şaka galiba bu?

Dostum fan bozulmuş olabilir. MSI Afterburner programını indir ODS kısmını aç deneme oyununa gir. Oradan işlemci, ekran kartı sıcaklıklarına bak. Kullanımlara falanda bak eğer yapabilirsen ekran görüntüsü alıp burada paylaş.
Şaka olan nedir ? rtx 2060s ekran kartım ile Team fightlar'da 95 fps almam mı ?

i5 7600 ve GTX1050 ti ile 144FPS sabit oynuyorum. Sen kendi derdine yan dostum. İşlemcin sorun çıkarıyordur. 🙂
Rdr 2 gibi optimizasyon sıkıntılı bir oyunu optimal high ayarlar'da 85 fps ortalama alıyorum. Ayrıyetten lol veya bir çok oyunda ayarları ultraya aldığım'da zaten darboğaz söz konusu değil. Herşeyi geçtim Total war warhammer II gibi bir işlemci yükü çok fazla olan bir oyun'da sıkıntı yaşamıyorsam size dicek lafım yok :)

Diyecektir o. Sana göre senin bilgisayarının kaldırmadığı bütün oyunlar optimizasyon sorunlu demek oluyor sanırım. Anladım. Ama böyle değil maalesef üzgünüm. Total War Warhammer 2 dediğin oyun sandığın kadar işlemciye yüklenmiyor bu arada.
Ne ? Yahu Lol kaldırmıyor ne ya ? ciddimisin sen ? Total war warhammer'dan haberin yok senin bence.

Soğutma ile ilgili bir sorununuz olabilir . MSI Afterburner programını indirin ve işlemci sicakliginizi kontrol edin . Islemciler çok ısınırsa kendi performansını düşürerek fazla ısı ile mücadele eder .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı