LoL'den kaynaklı olma ihtimali yüksek çünkü her zaman en az 120 FPS aldığım, başka oyunlarda drop yaşamadığım bilgisayar neden durduk yere ayarları değişmemiş bir oyunda 30 FPS'lere düşecek kadar drop versin değil mi?
İlk başlarda bende de olmuyordu evet, sonradan ortaya çıktı. NVIDIA denetim masasında ayarlarla falan oynadım gene değişmedi, defaulta çevirdim geri gene aynı...
Hem bu rehberi uygulayın hem de uygulamanın ayarlarını kurcalayıp hoşunuza gitmeyen şeyleri kapatın.
Windows 10'un Xbox DVR özelliÄi performans sorunlarına yol açabiliyor, ancak kapatmak mümkün. Windows 10 ile birlikte PC kullanıcılarının hayatına giren
Tamam ayarlayayım umarım etkili olur, teşekkürler.
Merhabalar, Çoğu Technopat üyelerimizin de sıkıntı çektiği sistem yavaşlığı ve aralıklı donmalarla maruz kalanlar ve maruz kalmamak isteyenler için temel düzeyde bir yönerge hazırladım. Bu yönergedeki adımlar sonucunda bilgisiyarınızdaki gereksiz süprüntü dosyalar ve adware tarzındaki...
Xbox zaten kapalıymış o DVR, ama şu etikette attığın şeyleri yaptım.
142 GB boş yer vardı SSD'de bunları yapınca 165GB yükseldi şaşırdım, teşekkürler umarım etkilemiştir denemedim daha
Sorun çözüldü gibi 2 oyundur sıkıntı yaşamıyorum, teşekkürler ve son olarak. Şu NVIDIA denetim masasından Negatif LOD tercihini izin ver diyorum ama arada sırada otomatik olarak durdur yapıyor kendini neden acaba?