Merhaba arkadaşlar, ben nasıl Build dizecegimi, oyunu nasıl yonlendirecegimi bilmiyorum. Build onerilerinizi ve altin kasma hakkindaki fikirlerinizi bekliyorum iyi aksamlar.
Merhaba arkadaşlar, ben nasıl Build dizecegimi, oyunu nasıl yonlendirecegimi bilmiyorum. Build onerilerinizi ve altin kasma hakkindaki fikirlerinizi bekliyorum iyi aksamlar.
Haklisin,oda zamanla olacak bir sey herhalde.Kendiniz bulmalısınız benim burada size söyleyeceğim Build her maç çalışmaz, karşıdaki çarlara göre item dizmeyi öğrenmeniz lazım ezbere gitmeyin.
evet bu dediklerini yapiyorum,her oyunda en az 70 farmim olur.kulelerede vuruyorum baska bir yontem yok herhalde altin kasmak icin. ha bide arada ormandaki canavarlari kesiyorum.Altın için minyonlara son vuruş yapmaya bak ve kule barikatlarınıda kırarakta iyi altın kasabilirsin Build için oyunun önerdikleri idare edecektir bir de Garen sıralamasındaki oyunculardab Build alabilirsin.
Haklisin, oda zamanla olacak bir şey herhalde.
Evet bu dediklerini yapiyorum, her oyunda en az 70 farmim olur. Kulelerede vuruyorum baska bir yontem yok herhalde altin kasmak icin. Ha bir de arada ormandaki canavarlari kesiyorum.
Haklisin. ama oda bir iki haftada oynancak bir sey degil.Ezbere build yapmayın. X maçında karşıda doğru dürüst tank yoktur boş yere Kara Balta alırsınız, Y maçında karşıda çok can çalma vardır Çivili almazsınız sıkıntı olur. Rakibe göre build yapmayı öğrenmeniz gerek.
Altın konusuna gelecek olursak, bol bol minyon kesin; barikat altınlarını ve kule altınlarını almayı unutmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.