Çözüldü LoL giriş ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siteye girsem oradan görebilir miyim? "Ban yedin" diye hiç mesaj gelmedi. 10 sene önce hesabım banlanmıştı mesela, o zaman bildirim gelmişti. Mantıksız geldi bana açıkçası. Ticket attım bakalım.
O kadar bilmiyorum.

sorun internet hızı veya ban

Başka hesapla denedim, giriş yaptı. Sanırım hesap askıya alınmış.
Toksit, Allah'a, Atatürk'e, vatana, millete küfür eden çoluk çocuğun ban yemediği yerde ben nasıl ban yiyorum?
3. parti bir yazılım da kullanmıyorum. Chat de kullanmıyorum. Sadece ARAM'da takılıyorum.
Ticket attım bakalım, nasıl bir saçmalık olmuş cidden merak ediyorum.
---
EKLEME: Ticket'a dönüş yaptılar. Oyun sonu "Ağlayın Lowlar" yazdığım için 2 hafta uzaklaştırma almışım.
Rakip çok toksit olunca ve bunu yazınca bu kadar ceza alıyorsam, küfür edenler idam ediliyor sanırım :)

EKLEME: Ticket'a dönüş yaptılar. Oyun sonu "Ağlayın Lowlar" yazdığım için 2 hafta uzaklaştırma almışım.
Rakip çok toksit olunca ve bunu yazınca bu kadar ceza alıyorsam, küfür edenler idam ediliyor sanırım :)
Yok küfür edenler genelde devam ederken aşagılayanlar ban alır.
Bu çogu oyunda boyle...

Başka hesapla denedim, giriş yaptı. Sanırım hesap askıya alınmış.
Toksit, Allah'a, Atatürk'e, vatana, millete küfür eden çoluk çocuğun ban yemediği yerde ben nasıl ban yiyorum?
3. parti bir yazılım da kullanmıyorum. Chat de kullanmıyorum. Sadece ARAM'da takılıyorum.
Ticket attım bakalım, nasıl bir saçmalık olmuş cidden merak ediyorum.
---
Hiç unutmam ilk banımı 14-1-5 LB oynarken, takımımızda ormancı xin zhao kendisi kötü olduğu için takımı trolleyip, sürekli bilerek ölüp, 1w 1l ile d1'e yükseleceğim maçta kaybettirmişti. Suçum da "you are an arrogant" yazmakmış :D Halbuki adamlar ırkçılık yapar, sürekli flame atar. TR'de Atatürk'e, Şehitlere, Allah'a söverler ban yemezler :D Lol'ün en saçma sistemi bu ama yapacakta bir şey yok milyonlarca oyuncuyu başka nasıl takip edebilirler bilmiyorum. Kurunun yanında yaşta yanıyor bu şekilde ama yapacak bir şey yok gibi gözüküyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı