LoL Hero tavsiyesi

Makaleler
4
Arkadaşlar LoL de Hero tavsiyesi verir misiniz genellikle üst koridor oynuyorum orman beceremem orman dışında verebilirsiniz ama üst olursa daha iyi olur şimdiden çok teşekkür ederim

Warwick solo deneyin çok güzel oluyor.

Arkadaşlar LoL de Hero tavsiyesi verir misiniz genellikle üst koridor oynuyorum orman beceremem orman dışında verebilirsiniz ama üst olursa daha iyi olur şimdiden çok teşekkür ederim
Top lane Swain deneyin. Genelde Hortlağın Pençesi rünüyle oynanıyor ama Elektrik Ver tercih ediyorum ben.

Metadaki Hero'ları ve itemlerle daha başarılı olabilirsin lanede

150'ye yakın "champion" var benim tavsiyem hepsini oynaman.

Bir Camille main olarak şiddetle Camille öneriyorum. Hastayım karaktere çok güzel ve güçlü. E'sini kullanırken başta acele etme yoksa çok faillersin.

Bir Camille main olarak şiddetle Camille öneriyorum. Hastayım karaktere çok güzel ve güçlü. E'sini kullanırken başta acele etme yoksa çok faillersin.

Yeterince güçlü olduğunu düşünmüyorum bu oyunun en güçlü karakterleri top lane de Mordekaiser Sett ve Nasus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…