LoL Hero tavsiyesi

Arkadaşlar LoL de Hero tavsiyesi verir misiniz genellikle üst koridor oynuyorum orman beceremem orman dışında verebilirsiniz ama üst olursa daha iyi olur şimdiden çok teşekkür ederim :)
Orman mainim. Lee sin oynuyorum 803 k puanım var. Orman başarmanı isterim ama başlarda zorlanabilirsin. Ama senin için çok iyi olur. Orman oynamak her zaman daha rahat olur.
Üst için ise yeniysen garen Op bir karakterdir. Başlangıç seviyesi değilsen nasus öneririm. 6. seviyeye kadar safe takıl. 6 dan sonra yavaş yavaş açılmaya başla. Sen safe olduğun için adam da fazla gelemeyecektir. (109 k nasusum var.)

Ben Aurelion Sol mainim ama şiddetle tavsiye etmem psikolojimi bozdu çar sokakta gelen geçene Q W falan atmaya çalışıyorum.

Camille. Draven'in Top lane hali gibi. O kadar rahat lane geçiriyor ki hele ana eşyasını (genelde üçlü alıyorum) çar tek komboyla tank-ad-ap farketmez herkesi tekliyor. Q'sü çok op bir skill e skill'i ile gank yemiyor birisi size dalınca W ile slow atıyor girmek istediğiniz zaman W ile yakalayabiliyorsunuz. Ultisi her skill'i doğru kullanıldığı zaman engelleyebiliyor. Alan içerisinden çıkamamasını saymıyor zaten. Pasifi ile tradeleri %90 kazanıyorsunuz.

Yeni başladıgını var sayıyorum. En garanti şampiyon malptır buradaki fantastik tavsiyelere kulak asma. Malp al bak rahatına.

Yeni başlayan biri Malphite oynayamaz en basit senaryoda adama kafa atıp Full'in all yapacak ve ölecek güçsüz olduğunu düşünücek Malphite oyunun en kolay karakteri ama bilmeden oynanmaz.
Camille. Draven'in top lane hali gibi. O kadar rahat lane geçiriyor ki hele ana eşyasını (genelde üçlü alıyorum) çar tek komboyla tank-ad-ap fark etmez herkesi tekliyor. Q'sü çok op bir skill e Skill'i ile gank yemiyor birisi size dalınca W ile Slow atıyor girmek istediğiniz zaman W ile yakalayabiliyorsunuz. Ultisi her Skill'i doğru kullanıldığı zaman engelleyebiliyor. Alan içerisinden çıkamamasını saymıyor zaten. Pasifi ile tradeleri %90 kazanıyorsunuz.

Sen bunları yaptıktan sonra Mordekaiser W tuşuna parmağıyla 2 kez tıklıyor ve senden daha worth çıkıyor :D

Yeni başlayan biri Malphite oynayamaz en basit senaryoda adama kafa atıp Full'in all yapacak ve ölecek güçsüz olduğunu düşünücek Malphite oyunun en kolay karakteri ama bilmeden oynanmaz.

Sen bunları yaptıktan sonra Mordekaiser W tuşuna parmağıyla 2 kez tıklıyor ve senden daha worth çıkıyor :D
Hayır çıkmıyor? Silver kafası insanı bitirir. Her çarın karşısında güçlü eğer iyi oynarsan alamayacağın çar yok.
Edit: Oyun girdim, karşımda Mordekaiser var oyun sonu skorunu atacağım sana.

Hayır çıkmıyor? Silver kafası insanı bitirir. Her çarın karşısında güçlü eğer iyi oynarsan alamayacağın çar yok.

Bu oyunu iyi oynayan kazanıyor sen camillie mainsindir. Camillie ile kaybetmezsin kaybedecek olsaydın mainin olmazdı. Ama Mordekaiser oynayan kişiye bakmaksızın oyunun en güçlü top lanerı kaybetse bile kazanan bir çar hala nerflenmedi çok saçma.

Yani Yuumi'yi bile iyi oynarsan alamayacağın çar yok.

Darius oyna ulti ile birini katledince belirli bir süre içinde tekrar kullanabiliyorsun ultini veya feedlemekten çekiniyorsanız tryandamere oynayın ultisiyle 5 sn. ölümsüz oluyor. Darius'un pasifi bile zaten tutuştura eş değer. Oynamadan önce öğretici videolarını hata yapmamak amacıyla izleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı