LoL Hesabı kaç TL eder?

Seviyesini de belirtirseniz iyi olur. Yerinizde olsam seviyesi 100. seviyeden az ise 10-30 TL arasında bir değere satardım.
Düzenleme: Ranked açılmamış ise 15 veya daha az bir fiyat uygundur bence.
Seviyem 24
Bence tam 30 seviyeye kasın hesabı. Muhtemelen smurf kasanlar "aman kim uğraşacak 30 seviye kasmaya" diyip hesap arayışına girerler. Tam 30 olan bir hesap bulunca da alırlar diye düşünüyorum.
Hocam normalde oynamayı sevsem şuan 100. seviye olurdum ama zevk almıyorum sorun o.

Eğer 30 seviye değilse en fazla 1-2 TL eder :D Kimse 1-2 kostüm var diye hesap satın almaz. Arkadaşın da dediği gibi 30 seviyeye kas ve dereceliyi aç. Ayrıca en az bir tane 6300 mavi özün de bulunsun. 30 TL civarına satarsın.

Yasuo kostümlü hesap diye belki 30-40 tlye alıcı bulursun, onun dışında zor.
Hocam belki bilmiyorsunuz diye söyliyeyim iş adamı mundo efsanevi skin. Belki ordan para eder diye düşündüm.
Eğer 30 seviye değilse en fazla 1-2 TL eder :D Kimse 1-2 kostüm var diye hesap satın almaz. Arkadaşın da dediği gibi 30 seviyeye kas ve dereceliyi aç. Ayrıca en az bir tane 6300 mavi özün de bulunsun. 30 TL civarına satarsın.
15K mavi özüm var :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı