Samet1639 Zeptopat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mayıs 2023 #1 Selam League of Legends hesabımı silmek istiyorum. Ama diğer oyunlardaki (Valorant vb) hesaplarımın gitmesini istemiyorum. Kısacası sadece LoL'u silmem gerek Valorant'la LoL hesabım birleşik.
Selam League of Legends hesabımı silmek istiyorum. Ama diğer oyunlardaki (Valorant vb) hesaplarımın gitmesini istemiyorum. Kısacası sadece LoL'u silmem gerek Valorant'la LoL hesabım birleşik.
Çözüm 3 3 300319 7 Mayıs 2023 Riot Games'e bilet göndererek çözebilirsiniz diye düşünüyorum. Bir talep gönder – League of Legends Oyuncu Destek support-leagueoflegends.riotgames.com
Riot Games'e bilet göndererek çözebilirsiniz diye düşünüyorum. Bir talep gönder – League of Legends Oyuncu Destek support-leagueoflegends.riotgames.com
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 7 Mayıs 2023 #2 Riot Games'e bilet göndererek çözebilirsiniz diye düşünüyorum. Bir talep gönder – League of Legends Oyuncu Destek support-leagueoflegends.riotgames.com Artı 0 Eksi Çözüm
Riot Games'e bilet göndererek çözebilirsiniz diye düşünüyorum. Bir talep gönder – League of Legends Oyuncu Destek support-leagueoflegends.riotgames.com
Neixtro Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 989 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 Riot'a ticket at kapatırlar. Artı 0 Eksi